Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

E.ON își mută activitatea pe internet. Magazinele fizice, închise

Compania E.ON Energie România va suspenda temporar activitatea magazinelor sale începând de luni, 23 martie.

“Pentru că ne preocupă atât siguranța și sănătatea clienților și angajaților, cât și continuarea activității de furnizare și de relaționare cu clienții noștri, am luat o serie de măsuri menite să asigure distanțarea socială, în scopul limitării răspândirii virusului corona.

Am luat decizia de a suspenda temporar activitatea magazinelor E.ON (centre de relații clienți). Compania nostră respectă cu stricteţe toate recomandările şi măsurile anunţate de autorităţi în vederea limitării răspândirii coronavirusului şi se va conforma tuturor măsurilor care vor fi anunțate pe viitor.

Le mulțumim clienților pentru înțelegere și pentru responsabilitatea de care dau dovadă în această perioadă și îi asigurăm de faptul că facem tot ceea ce este necesar pentru ca măsurile luate să nu afecteze calitatea serviciilor noastre”, a menționat conducerea E.ON.

Compania este membră a grupului german E.ON și furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice pentru 3,1 milioane de clienţi din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Frisbo oferă transport gratuit al stocului în depozite sigure pentru magazinele fizice afectate de măsurile împotriva răspândirii noului coronavirus

Articolul următor

Clujul începe producția de igienizante, în regim de urgență

Citește si:
Total
0
Share