Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei măsuri de comunicare proactivă cu investitorii

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) anunță un plan de măsuri imediate care să completeze comunicarea companiilor listate cu investitorii, astfel încât aceștia să aibă acces centralizat și rapid la managementul companiilor, în contextul pandemiei de coronavirus:

1. pagină web dedicată informărilor companiilor listate despre măsurile luate;
2. masă rotundă online cu conducerea companiilor listate;
3. dialog săptămânal online cu membrii ARIR.

„Cu atât mai mult în perioade de criză încurajăm comunicarea proactivă a companiilor cu investitorii și utilizarea în acest moment preponderent a canalelor online. Astfel, suntem alături de membrii noștri și facilităm acest dialog. Considerăm că acționarii, investitorii și presa au nevoie de informații la zi, clare și cât mai complete legate de activitatea companiilor. Totodată, suntem în dialog permanent cu autoritățile relevante pentru a susține companiile listate din perspectivă de clarificare a reglementărilor în noul context”, spune Daniela Șerban, președinte și co-fondator ARIR:

Cele trei acțiuni sunt propuse de ARIR din dorința de a oferi investitorilor mai multă claritate asupra măsurilor întreprinse de companii și cum sunt afectate de starea de urgență, Acestea sunt explicate astfel:

1. Pagină dedicată în cadrul website-ului ARIR https://www.ir-romania.ro/covid-19/, care conține în același loc informări și noutăți de la companiile listate cu privire la măsurile implementate și impactul COVID-19 asupra afacerii.

2. Organizarea unei mese rotunde online cu management-ul companiilor listate, reprezentanți ai principalelor industrii prezente în piața de capital.

Primul eveniment va avea loc în data de 24 martie, începând cu ora 14.00. Vor participa la discuție reprezentanții următoarelor companii:
Antibiotice: Ioan Nani, CEO
Electrica: Corina Popescu, CEO
Purcari: Eugen Comendant, COO
TeraPlast: Alexandru Stânean, CEO
Moderator: Daniela Șerban, Președinte ARIR

„Vom trece în revistă măsurile implementate de către companii în această perioadă în vederea asigurării siguranței angajaților și continuității afacerii, precum și specificul industriilor. Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment aici”, transmite ARIR.

3. Discuții săptămânale online între reprezentanții companiilor listate (IR) și investitori, analiști și presa începând cu data de 30 martie, în fiecare zi de luni, de la ora 14:00.

Numeroase companii listate au anunțat și implementat planuri de contingență actualizate și măsuri de siguranță sporite pentru a se adapta situației de urgență în care se află în prezent România.
În funcție de evoluția situației de criză, grupul de lucru ARIR va ajusta măsurile anunțate pentru a facilita informarea tuturor părților interesate.

Evenimentului „Masă rotundă online cu Management-ul companiilor listate” va fi în direct la money.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima ședință de consiliu local în sistem videoconferință

Articolul următor

Adrian Vascu, senior partner Veridio, despre măsurile Guvernului: „Nu e suficient să ne oprim aici”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share