Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin închide toate magazinele din România

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin a decis să închidă temporar, începând de luni, toate magazinele din România, în contextul măsurilor preventive privind răspândirea epidemiei de coronavirus. Produsele acestuia vor fi disponibile  în continuare online.

„Pentru Leroy Merlin siguranța și sănătatea tuturor este întotdeauna o prioritate majoră. În acest context, am decis să închidem temporar toate magazinele, începând cu data de 23 martie. Dorim sa fim mai responsabili și preventivi pentru a ajuta la ținerea sub control a răspândirii virusului.

Rămânem în continuare disponibili prin serviciile noastre Rezervă&Ridică și Magazin Online – www.leroymerlin.ro, unde vă așteptăm comenzile, pe care le vom procesa în cel mai scurt timp posibil, în deplină siguranță.

În perioada următoare, vă recomandăm să rămânem #împreunăresponsabili și să ținem în continuare cont de instrucțiunile primite de la autorități!”, au transmis reprezentanții retailerului.

„Suntem o companie umană, responsabilă şi ne asumăm acest rol. Din respect pentru colaboratorii noştri am decis să închidem temporar toate magazinele. Deşi Ordonanţa militară restricţionează doar centrele comerciale, este datoria noastră morală să ne protejăm angajaţii şi clienţii care ne trec pragul. Rămânem în continuare la dispoziţia clienţilor prin serviciile noastre Rezervă&Ridică şi Comerţul Online şi ne vom focusa pe listarea a cât mai multor produse în cadrul site-ului”, spune Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin, citat de ZF.

Francezii de la Leroy Merlin au 17 magazine în România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Asociația Italiani in Bihor”, sare în ajutorul Spitalului Județean din Oradea

Articolul următor

Unifarm cumpără din Coreea de Sud 2 milioane de teste rapide pentru depistarea Covid-19

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share