Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Chinezii, contactați să trimită materiale sanitare în Bistrița

A shopper wearing goggles with a face mask and gloves uses a self checkout machine at a supermarket in Wuhan in central China’s Hubei province, Saturday, Jan. 25, 2020. The virus-hit Chinese city of Wuhan, already on lockdown, banned most vehicle use downtown and Hong Kong said it would close schools for two weeks as authorities scrambled Saturday to stop the spread of an illness that is known to have infected more than 1,200 people and killed 41, according to officials. (Chinatopix via AP)

Președintele Consiliului Județean (CJ) Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a apelat la regiunea înfrățită din China pentru a furniza materiale sanitare.

“Protecția cadrelor medicale este prioritară, ei fiind în prima linie a luptei cu coronavirusul. Am luat legătura cu Annabella Muzsi, manager al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și m-a asigurat că situația este sub control.

Pentru că sunt conștient de importanța acestor materiale, vă asigur că toate sponsorizările primite de către Spitalul Județean de Urgență Bistrița vor fi folosite pentru interesul comun al cadrelor medicale și al cetățenilor și vom interveni peste tot unde este nevoie.

Dacă va fi cazul, am toată disponibilitatea să convoc Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în ședință de îndată, pentru a găsi resursele necesare să fie asigurate toate măsurile de protecție pentru cei care acum sunt în prima linie, pentru protejarea lor și a cetățenilor. Nu vă lăsăm, tocmai acum când avem cea mai mare nevoie de voi!

Ținând cont de situația delicată, am luat decizia să îl contactez pe guvernatorul Provinciei Hunan, din China, regiune care este înfrățită cu județul nostru, de unde voi cere sprijin pentru furnizarea materialelor sanitare de care avem nevoie.

Aici, la nivel județean vom face tot ce este posibil să ne implicăm, să vă fim alături. Însă, vă rog și pe dvs să ne ajutați, stând cu toții acasă. Este o necesitate. Dacă respectăm acest lucru, totul o să revină la normal mai repede. La nivel județean, împreună cu echipa, vom face tot ce ne stă în putere să asigurăm protecția cadrelor medicale și a dvs, în această perioadă grea”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Chinezii contestă anularea procedurii de realizare a Autostrăzii Ploiești-Brașov prin PPP

Articolul următor

Medlife lansează serviciul de consultanță medicală online, prin videoconferință

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share