Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul NEPI Rockcastle donează 150.000 de euro Crucii Roșii din Europa Centrală și de Est

NEPI Rockcastle, principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, susține demersurile de prevenție a răspândirii Covid-19 și donează 150.000 de euro către Federația Intrenațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie – Regiunea Europa. Banii vor fi alocați în funcție de nevoile medicale pentru achiziția de materiale și produse dezinfectante necesare combaterii răspândirii virusului, dar și pentru campanii de informare a populației.

 

Fondurile vor fi distribuite către mai multe Societăți Naționale de Crucea Roșie din Europa Centrală și de Est: România, Polonia, Serbia, Croația, Cehia, Ungaria, Lituania, Slovenia și Slovacia. Sumele vor fi utilizate pentru produsele vitale în acest moment: măști de protecție, săpun, dezinfectant de mâini, șervețele și alte produse de igienă.

În plus, NEPI Rockcastle intenționează sa deruleze prin canalele online ale celor 19 centre comerciale din România și o campanie susținută de strângere de fonduri de la donatori individuali. Astfel, fiecare persoană care dorește să contribuie o va putea face din confortul propriei locuințe, prin simpla accesare a site-urilor mall-urilor sau prin canalele sociale. Toate sumele colectate vor sprijini eforturile Crucii Roșii Române în lupta împotriva răspândirii virusului. 

 

Apel la solidaritate către societate și parteneri

Implicat în proiecte sociale importante pentru fiecare comunitate în care își desfășoară activitatea, NEPI Rockcastle a susținut numai pe parcursul anului trecut peste 80 de ONG-uri active în zona de susținere socială, sănătate, educație și mediu. NEPI Rockcastle a făcut un apel către aceste ONG-uri, cu scopul de a redirecționa o parte dintre donații către cauze ce sunt în prima linie de prevenție a răspândirii Covid-19, și are confirmarea unora dintre acești parteneri că vor contribui activ în perioada care urmează cu donații și susținere pentru campaniile contra Covid-19.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Iulius Town Timişoara, cel mai mare mall din afara Bucureştiului, îşi suspendă temporar activitatea de retail

Articolul următor

Măsuri Covid-19 în industria serviciilor pentru afaceri: angajații lucrează de acasă în 98% dintre companii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share