Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kinderpedia integrează funcția de video conferință, pentru organizarea de lecții online

e-learning give preschool kids perfect study resource. asia cute sweet children typing with computer keyboard and listen headsets.

Utilizatorii platformei vor beneficia de modulul ce permite predarea cursurilor la distanță atât în aplicația mobilă, cât și pe platforma web

Modulul de predare online va fi gratuit pentru școlile publice până la sfârșitul acestui an școlar

Kinderpedia vine în întâmpinarea familiilor și a dascălilor preocupați de discontinuitatea activității școlare cu un modul de predare video, la distanță. Profesorii își pot susține clasele în format live video, pe Kinderpedia. Aplicația de comunicare și management pentru școli și grădinițe a integrat funcționalitățile Zoom și le permite astfel utilizatorilor să creeze video conferințe pentru materiile din orar și să invite copiii direct în aplicație. Funcția de video conferință este disponibilă pentru toți utilizatorii curenți ai platformei, care o vor regăsi în meniul principal. Aceștia pot transforma orice activitate din orar într-o lecție online, cu click pe opțiunea „Programează video-conferință”.

Pentru a sprijini sistemul public de educație, Kinderpedia oferă acces gratuit pe platformă școlilor publice, până la sfârșitul anului școlar. Pașii pe care școlile trebuie să ii urmeze sunt simpli: crearea contului școlii, adăugarea claselor, adăugarea profesorilor, adăugarea copiilor – atât profesorii cât și părinții primesc un e-mail de invitație pe platformă – adăugarea orarului și activarea opțiunii de lecție video la distanță pentru materia sau materiile dorite. Tot pe Kinderpedia, profesorii au posibilitatea să facă prezența, să dea note, să adauge teme și proiecte, să ofere feedback părinților etc. Înregistrarea pe platformă și training-ul pentru utilizatori se vor realiza online, cu sprijinul echipei de suport și al librăriei de tutoriale în română și engleză.

„Credem mai mult decât oricând în rolul transformator al tehnologiei și sperăm să conectăm cât mai mulți dascăli dedicați cu elevii lor. Încă o dată, am răspuns prompt nevoilor utilizatorilor noștri și am contribuit la continuitatea actului educațional, în mod inovator. Pentru a asigura accesul cât mai multor profesori și elevi la funcția de predare video, școlile publice își vor putea crea cont gratuit pe Kinderpedia, până la sfârșitul anului școlar. Mai mult decât atât, toți utilizatorii noi vor beneficia de același suport dedicat care ne-a consacrat ca platformă preferată a școlilor și grădinițelor de top din România.” Evelina Necula, co-fondatoare Kinderpedia.

Noua funcționalitate se adaugă celor 20 de module Kinderpedia care au rolul de a simplifica activitatea administrativă a școlilor și a grădinițelor și de a menține familia conectată la activitatea și la progresul școlar al copiilor. Kinderpedia a primit numeroase recunoașteri internaționale și locale pentru contribuția sa la transformarea educației. Platforma a obținut locul întâi la acceleratorul Innovators for Children, organizat de Impact Hub Bucharest cu sprijinul Fondation Botnar și s-a plasat pe a treia poziție la Startarium, cea mai populară competiție antreprenorială din România. Kinderpedia a fost recunoscută că business cu impact social la European Angel Investment Summit la Burxelles și a obținut Seal of Excellence din partea Comisiei Europene pe SME Instrument, Phase II. Pentru caracterul inovator al soluției și pentru impactul pe care îl aduce în educație, Kinderpedia a primit titlul Innovator of the Year la Gala Business Review – ex aequo – și a fost listată de Business Magazin în catalogul celor mai inovatoare companii din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cine administrează Mendeleev Office 5

Articolul următor

Rompetrol sprijină lupta împotriva COVID-19 în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share