Educație Lideri si afaceri Ultimele stiri

Kinderpedia integrează funcția de video conferință, pentru organizarea de lecții online

Utilizatorii platformei vor beneficia de modulul ce permite predarea cursurilor la distanță atât în aplicația mobilă, cât și pe platforma web

Modulul de predare online va fi gratuit pentru școlile publice până la sfârșitul acestui an școlar

Kinderpedia vine în întâmpinarea familiilor și a dascălilor preocupați de discontinuitatea activității școlare cu un modul de predare video, la distanță. Profesorii își pot susține clasele în format live video, pe Kinderpedia. Aplicația de comunicare și management pentru școli și grădinițe a integrat funcționalitățile Zoom și le permite astfel utilizatorilor să creeze video conferințe pentru materiile din orar și să invite copiii direct în aplicație. Funcția de video conferință este disponibilă pentru toți utilizatorii curenți ai platformei, care o vor regăsi în meniul principal. Aceștia pot transforma orice activitate din orar într-o lecție online, cu click pe opțiunea „Programează video-conferință”.

Pentru a sprijini sistemul public de educație, Kinderpedia oferă acces gratuit pe platformă școlilor publice, până la sfârșitul anului școlar. Pașii pe care școlile trebuie să ii urmeze sunt simpli: crearea contului școlii, adăugarea claselor, adăugarea profesorilor, adăugarea copiilor – atât profesorii cât și părinții primesc un e-mail de invitație pe platformă – adăugarea orarului și activarea opțiunii de lecție video la distanță pentru materia sau materiile dorite. Tot pe Kinderpedia, profesorii au posibilitatea să facă prezența, să dea note, să adauge teme și proiecte, să ofere feedback părinților etc. Înregistrarea pe platformă și training-ul pentru utilizatori se vor realiza online, cu sprijinul echipei de suport și al librăriei de tutoriale în română și engleză.

„Credem mai mult decât oricând în rolul transformator al tehnologiei și sperăm să conectăm cât mai mulți dascăli dedicați cu elevii lor. Încă o dată, am răspuns prompt nevoilor utilizatorilor noștri și am contribuit la continuitatea actului educațional, în mod inovator. Pentru a asigura accesul cât mai multor profesori și elevi la funcția de predare video, școlile publice își vor putea crea cont gratuit pe Kinderpedia, până la sfârșitul anului școlar. Mai mult decât atât, toți utilizatorii noi vor beneficia de același suport dedicat care ne-a consacrat ca platformă preferată a școlilor și grădinițelor de top din România.” Evelina Necula, co-fondatoare Kinderpedia.

Noua funcționalitate se adaugă celor 20 de module Kinderpedia care au rolul de a simplifica activitatea administrativă a școlilor și a grădinițelor și de a menține familia conectată la activitatea și la progresul școlar al copiilor. Kinderpedia a primit numeroase recunoașteri internaționale și locale pentru contribuția sa la transformarea educației. Platforma a obținut locul întâi la acceleratorul Innovators for Children, organizat de Impact Hub Bucharest cu sprijinul Fondation Botnar și s-a plasat pe a treia poziție la Startarium, cea mai populară competiție antreprenorială din România. Kinderpedia a fost recunoscută că business cu impact social la European Angel Investment Summit la Burxelles și a obținut Seal of Excellence din partea Comisiei Europene pe SME Instrument, Phase II. Pentru caracterul inovator al soluției și pentru impactul pe care îl aduce în educație, Kinderpedia a primit titlul Innovator of the Year la Gala Business Review – ex aequo – și a fost listată de Business Magazin în catalogul celor mai inovatoare companii din România.

Related posts

Lucrări spectaculoase la nodul Gilău, pe Autostrada Transilvania. ”Monstrul” adus de Tirrena Scavi montează grinzi de 165 de tone

Stefana Muresan

Străinii, cuceriți de un sătuc din vestul țării: „Toate casele sunt cumpărate, chiar şi de luxemburghezi”

redactia

Baia Mare va fi monitorizat printr-un sistem “Big Brother”

Nora Dumitrescu

S IMMO AG: Positive annual trend continues

Ionut Oprea

ADD Bihor va organiza licitație pentru autogările din Marghita și Beiuș

Traian Dan

Profitabilitatea Grupului TeraPlast a crescut cu 26%  

Ligia Voro

Investiţii de peste 600 milioane lei în reţeaua de apă şi canalizare din Alba

Stefana Muresan

UNTOLD 2019 va avea cea mai impresionantă producție de festival

Ligia Voro

Italienii de la Ditre, angajări masive pentru fabrica din Arad

Stefana Muresan

Cel mai mare accelerator de ecotehnologii din lume, InnoEnergy, are un nou hub de reprezentare în România

Ligia Voro

Satu Mare contribuie la forța Electrolux

Stefana Muresan

Ciugud, singura comună din România premiată pentru digitalizarea serviciilor publice și înființarea unei școli „smart”

Papuc Irina

Canadienii de la Litens Automotive, nouă unitate de producție lângă Timișoara

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] #TheRoadThatUnites is an NGO with the Authorities

Transilvania Business

Ford România reia programul de conducere preventivă „BeCool – Gândește înainte!”

Ligia Voro

EBRD invests €67 million in VGP NV green bonds

Ionut Oprea

Optim PM a asistat IKEA în deschiderea celui mai mare magazin din sud-estul Europei

Ligia Voro

Takata angajează peste 500 de oameni pentru fabricile din Sibiu şi Arad

Stefana Muresan

Aeroportul Internațional Cluj își propune profit cât toate celelalte societăți la un loc

Stefana Muresan

UBB, produs de tehnologie virtuală cu americanii de la EON

Nora Dumitrescu

Clujul va avea primul hotel Marriott

Nora Dumitrescu

Alesonor to invest EUR 100 mln in the first green suburb area in Romania

Ionut Oprea

Fujikura va produce viziere anticoronavirus la Cluj

Nora Dumitrescu

Ministrul Economiei: Am cerut sprijinul BERD pentru a demara rapid o strategie de dezvoltare economică post-coronavirus

Ion Surdu

Leave a Comment