București IT&C Ultimele stiri

Orange sprijină clienţii pentru a rămâne conectaţi la tot ceea ce este important pentru ei

În contextul fără precedent al pandemiei globale de coronavirus, eforturile Orange se îndreaptă către asigurarea continuităţii serviciilor şi oferirea de conectivitate neîntreruptă clienţilor, indiferent de circumstanţe. Acum, mai mult ca niciodată, este esenţial pentru sănătatea noastră şi a celorlalţi să rămânem acasă, dar conectaţi cu cei apropiaţi sau cu mediul de afaceri. De aceea, Orange vine în întâmpinarea clienţilor cu o serie de beneficii pentru a face mai uşoară  tranziţia peste această perioadă dificilă.

 

Conectivitate neîntreruptă pentru clienţii rezidenţiali

Fie că lucrează de acasă, fac teme online alături de copii sau au nevoie să rămână conectați cu familia şi prietenii, Orange vine în ajutorul clienţilor săi cu un bonus de internet de 50GB. Acesta este valabil 30 de zile şi poate fi activat până la data de 30 aprilie 2020 din contul MyOrange. Totodată, pentru a susţine clienţii aflaţi în afara ţării şi a-i ajuta să păstreze legătura cu cei dragi, apelurile de voce realizate din Spaţiul Economic European către România vor fi gratuite până pe 31 martie.

De asemenea, încurajăm clienţii să se bucure de timpul petrecut în familie, alături de cei mici prin acces gratuit, prin Orange TV Go, la 10 dintre cele mai îndrăgite canale pentru copii. Aplicaţia Orange TV Go oferă conţinut pentru întreaga familie, iar în funcţie de oferta de telefonie mobilă sau de serviciul TV, clienţii pot avea acces inclus până la 118 canale TV, emisiuni şi sute de filme şi seriale.

În această perioadă grija pentru cei dragi este prioritară şi este de dorit să fie evitate pe cât posibil locurile aglomerate şi drumurile care nu sunt absolut necesare. Astfel, pe lângă numeroasele facilităţi de accesare a resurselor online, transferurile în valută efectuate prin aplicația Orange Money au marjă 0, acestea desfășurându-se la cursul de schimb interbancar.

La fel de mult încurajăm părinții și profesorii să nu întrerupă educaţia copiilor, ci să  mute cursurile în mediul online. Pe lângă resursele educaționale gratuite care se regăsesc pe platforma Digitaliada a Fundaţiei Orange, organizăm și o sesiune specială a programului SuperCoders. În perioada 26 martie – 17 aprilie Orange susţine o serie de webinarii gratuite de programare pentru copiii cu vârste între 10 și 14 ani. Alături de trainerii din echipa Simplon România, cei mici îşi vor dezvolta creativitatea şi abilitatea de a scrie cod şi de a rezolva noi provocări cu ajutorul tehnologiei. Locurile la webinar sunt limitate, se ocupă în ordinea înscrierilor, iar mai multe detalii puteți afla aici.

 

Conectivitate neîntreruptă pentru clienţii business

Actuala criză de sănătate afectează în egală măsură companiile, fie că vorbim despre IMM-uri sau corporații, care sunt obligate să regândească modul în care fac business pentru a se adapta noii realităţi din piaţă.

Pe lângă acestea, oferim un bonus de internet de 50GB tuturor clienţilor B2B. Companiile mici și mijlocii pot să activeze bonusul din contul MyOrange. De asemenea, clienţii noi beneficiază de două luni gratuite pentru pachetul de soluţii format din Business One Voice şi Office 365, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Prin Orange Business Services cea mai importantă contribuție la susținerea companiilor este asigurarea conectivității neîntrerupte şi a continuităţii afacerilor acestora. Facem acest lucru posibil prin soluţii (servicii mobile, servicii de voce fixă, rețele de conectivitate fixă, soluții complexe de management de rețea, securitate cibernetică și data center) pentru industriile de retail alimentar, farmaceutic, distribuție și pentru companiile de utilități publice. Ne asigurăm că nevoile esențiale ale afacerilor sunt îndeplinite și în aceste condiții deosebite prin redimensionarea resurselor de telecomunicații, creșterea capacităților de trafic existente, cât și prin instalarea unor noi echipamente mobile și punerea la dispoziție a soluțiilor noastre de muncă de la distanță.

De asemenea, am comunicat autorităților disponibilitatea de a oferi soluții video și pentru audio-conferință și suplimentări de date mobile pentru angajații care lucrează remote. Pentru MAI am creat o celulă de criză pentru a prelua și implementa în regim de urgenţă toate solicitările.

Mai presus de toate, pentru Orange rămâne esenţială facilitarea comunicării în această perioadă de cumpănă şi vă asigurăm că echipele noastre lucrează cu dedicare şi responsabilitate, 24/7 pentru ca reţeaua Orange să funcţioneze în cei mai buni parametri.

Related posts

Ministerul Transporturilor vrea să aloce 35,32 milioane lei pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferată

Stefana Muresan

Județul Covasna, promovat în Daily Mail cu imagini uimitoare din dronă

redactia

QS World University Rankings: UVT și alte trei universități din Consorțiul Universitaria sunt prezente în top

Stefana Muresan

Fujikura va produce viziere anticoronavirus la Cluj

Nora Dumitrescu

Bosch pune piatra de temelie pentru o nouă clădire de birouri la Blaj. Oportunităţi de carieră şi dezvoltare profesională

Stefana Muresan

Acţiunile ARO-Palace vor intra luni la tranzacţionare

Stefana Muresan

Kaufland România anunță majorarea venitului minim brut și caută 1.000 de angajați noi

Papuc Irina

Constantin Pogăcean: „Va fi o restartare, important e să nu vină altcineva să ne fure startul”

Transilvania Business

Trei supermarketuri strâng alimente pentru persoanele defavorizate la Cluj

Nora Dumitrescu

UBB, proiecte in valoare de 3 milioane de lei pentru prevenirea abandonului scolar

Stefana Muresan

Tarom deschide ruta Timișoara-Chișinău

redactia

Compania Savini Due din Sebeș donează mobilier de baie, în valoare de 350.000 de lei, pentru dotarea unităților de învățământ din județul Alba

Stefana Muresan

Autostrada Sebeș-Turda: Lot deschis în 2019

redactia

Contract de 433 mil. de euro pentru cel mai mare proiect de infrastructură din ultimii ani

Stefana Muresan

Conclusions: Romania at Expo Real 2017   

Ionut Oprea

Investiție de 1,8 milioane de euro făcută de Continental la Carei: o nouă stație de epurare a apei

Stefana Muresan

Cum ajuta diplomatia oamenii de afaceri?

Stefana Muresan

Besmax Distribution va trimite în Maramureș un echipament anticoronavirus

Nora Dumitrescu

B | Pentru Romania, 2016 este un moment de rascruce

Cum arată primul kit complet de protecție 100% românesc: produs la o fabrică din Călan, județul Hunedoara

Ion Surdu

TAROM, licitații publice pentru modernizarea sistemului IT – ”prima investiție de substanță din ultimii 10 ani”

Stefana Muresan

Cadastrare gratuită pentru şase comune bihorene

Traian Dan

Partener StartUP- Pachete de finanțare de peste 40.000 euro pentru înființarea de start-up-uri în regiunea de Nord-Vest

Stefana Muresan

Administrația Bazinală de Ape (ABA) Crișuri asigură ape de calitate și prin voluntari

Traian Dan

Leave a Comment