Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bursa de la București va promova piața de capital în Transilvania

Târgu-Mureș și Timișoara sunt cele două orașe din zona Transilvania-Banat selectate de Bursa de Valori București (BVB) pentru programul său de promovare a investițiilor pe piața de capital.

Până la finalul acestui an, evenimentele programate de BVB împreună cu partenerii săi la nivel național se vor derula conform următorului calendar: Craiova – 19 septembrie 19, Târgu-Mureș – 17 octombrie, Timișoara – 21 noiembrie, București – 5 decembrie.

BVB a reușit să ajungă la o audiență națională de 16.500 de persoane prin seminariile „Fluent în finanțe”, evenimente gratuite de educație financiară care au loc la nivel național și care se adresează persoanelor fizice interesate să descopere oportunitățile oferite de piața de capital și să devină investitori.

Programul a început în 2015 și, în faza inițială, a vizat companiile interesate să ofere cursuri de educație financiară către angajați. După succesul înregistrat la nivel național, proiectul a fost extins către persoane fizice, în martie 2016 către elevi și studenți, iar în iunie 2016 către companiile listate pe bursă.

100 de seminarii au fost organizate la 43 de companii, 60 în cadrul a 19 universități (Alba-Iulia, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Oradea, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara), 65 pentru elevi, 32 dedicate persoanelor fizice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul agriculturii: “Lăsați piețele agroalimentare deschise!”

Articolul următor

Platforme modulare de colectare selectivă a deșeurilor la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share