Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul român de salate Eisberg România își continuă producția și livrările

Producătorul român de salate Eisberg își continuă producția la întreaga capacitate și speră să nu aibă discontinuități în lanțul de aprovizionare cu materii prime.

„Nu înregistrăm probleme logistice ori de personal și nici în ceea ce privește substanțele dezinfectante. Acestea fac parte din procesul nostru de producție în mod normal, avem o regulă internă privind stocarea de substanțe de curățare pentru trei luni – de aceea suntem acoperiți din punct de vedere al respectării unei igiene stricte. Nu folosim absolut niciun fel de aditiv, conservant sau vreo altă metodă de păstrare sau de prelungire a termenului de viață al plantelor, cu excepția controlului riguros al temperaturii pe tot lanțul frigorific. Dat fiind faptul că, în mod normal, stocurile noastre sunt pe drum sperăm să nu avem discontinuități pe lanțul de aprovizionare cu materii prime”, declară Lucian Trofin, directorul general Eisberg România, citat de wall-street.ro.

Trofin a precizat că nu vor fi operate schimbări de personal în perioada imediat următoare.

„Obiectivul nostru pe termen scurt și mediu este de a ne folosi absolut toate resursele astfel încât să plecăm cu salariile întregi acasă. În afara scopului ca produsele noastre să se afle în rafturile magazinelor și, de aici, în farfuriile consumatorilor este vital pentru noi ca angajații să aibă confortul psihic și economic atât de necesar într-un astfel de moment”, mai afirmă directorul general Eisberg România.

În 2019, compania, care a realizat o cifră de afaceri de 12 milioane euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MIPIM 2020 transforms

Articolul următor

POZITIV TB: Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania – “Orice criză este și o șansă”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share