Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un startup clujean a atras o investiție de 100.000 de euro

Startup-ul Gumzzz, care va pune  la dispoziția pacienților din întreaga lume opțiuni de a accesa servicii și pachete stomatologice din diferite țări, a închis o primă rundă de finanțare de 100.000 de euro.

“Am hotărât să lansăm în perioada aceasta întrucât produsul nostru poate să ajute societatea în condițiile actuale, oferind astfel oportunitatea de interacțiuni reduse în procesul de rezervare online și un sprijin real pentru pacienții care au nevoie urgentă de ajutor în a găsi locurile de tratament din apropiere.

Estimăm ca până la sfarșitul acestui an să includem în platformă clinci din mai multe țări cu care suntem în discuții, și să atragem pacienți de pe alte continente”, spune cofondatorul Vlad Șuteu.

Platforma se adresează pacienților și cabinetelor, respectiv clinicilor stomatologice. Pacienții vor putea selecta gratuit clinica stomatologică cea mai relevantă pentru ei pe baza recenziilor transparente făcute de alte persoane.

Clinicile pot interacționa live cu pacienții și pot avea o evidență clară a programărilor și anulărilor. În curând, platforma va oferi servicii de asigurare medicală dentară și finanțare pentru pacienții care folosesc serviciile clinicilor.

Platforma include și componenta de turism medical, iar pacientul are control asupra serviciilor medicale, cazării și transportului.

În spatele soluției Gumzzz stă o echipă de 15 oameni, formată din programatori, specialiști în marketing și medici stomatologi. Compania este condusă de Vlad Șuteu, antreprenor din Cluj-Napoca, întors în România după nouă ani petrecuți la studii și în companii din Marea Britanie și Danemarca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transportatorii: e bine că s-a suspendat rambursarea creditelor

Articolul următor

Femeile de afaceri clujene au adus echipamente pentru spitale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share