Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unicarm Satu Mare și Ardealul Carei ajută sistemul medical cu donații

Vasile Lucuț, patronul Unicarm, a donat sistemului medical din Satu Mare 250.000 de euro din care va fi cumpărat nu doar un aparat de testare ci și 1000 de kit-uri, pe lângă aparate de respirație și multe altele necesare unităților medicale. Informația a fost anunțată de PresaSM.

Banii donați vor merge către aparatura atât de necesară în lupta cu COVID-19.

O parte vor ajunge la Laboratorul Spitalului Judeţean Satu Mare, unde va fi achiziționat un aparat de testare COVID-19 și 1.000 de kit-uri de testare COVID-19.

Altă parte din sumă va ajunge la Secția ATI a Spitalului Judeţean Satu Mare, din care vor fi cumpărate zece aparate de ventilare dotate complet cu: pat cu 4 motoare, monitor funcții vitale, aspirator și o targă hidraulică.

De asemenea, pentru Spitalul de boli infecţioase Satu Mare (secţia adulţi + sectia pediatrie copii) vor fi achiziționate zece pulsiometre, zece tensiometre, un defibrilator, patru monitoare functii vitale și o mașină de spălat cu uscător.

Ardealul SA a făcut o donație de 100.000 de euro Spitalului din Carei FOTO: PRESASM

Tot PresaSM anunță că o altă compania de tradiție din Satu Mare, Ardealul SA, a făcut o donație de 100.000 de euro spitalului din Carei. Banii vor merge spre achiziționarea de echipamente medicale, spun cei de la “Asociația Inimi deschise spre mânuțe întinse”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centrul de cercetare OncoGen Timișoara începe de astăzi testarea unui vaccin împotriva Covid-19

Articolul următor

Mediciniștii din Cluj au demarat fabricarea de dezinfectant pentru spitale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share