Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unicarm Satu Mare și Ardealul Carei ajută sistemul medical cu donații

Vasile Lucuț, patronul Unicarm, a donat sistemului medical din Satu Mare 250.000 de euro din care va fi cumpărat nu doar un aparat de testare ci și 1000 de kit-uri, pe lângă aparate de respirație și multe altele necesare unităților medicale. Informația a fost anunțată de PresaSM.

Banii donați vor merge către aparatura atât de necesară în lupta cu COVID-19.

O parte vor ajunge la Laboratorul Spitalului Judeţean Satu Mare, unde va fi achiziționat un aparat de testare COVID-19 și 1.000 de kit-uri de testare COVID-19.

Altă parte din sumă va ajunge la Secția ATI a Spitalului Judeţean Satu Mare, din care vor fi cumpărate zece aparate de ventilare dotate complet cu: pat cu 4 motoare, monitor funcții vitale, aspirator și o targă hidraulică.

De asemenea, pentru Spitalul de boli infecţioase Satu Mare (secţia adulţi + sectia pediatrie copii) vor fi achiziționate zece pulsiometre, zece tensiometre, un defibrilator, patru monitoare functii vitale și o mașină de spălat cu uscător.

Ardealul SA a făcut o donație de 100.000 de euro Spitalului din Carei FOTO: PRESASM

Tot PresaSM anunță că o altă compania de tradiție din Satu Mare, Ardealul SA, a făcut o donație de 100.000 de euro spitalului din Carei. Banii vor merge spre achiziționarea de echipamente medicale, spun cei de la “Asociația Inimi deschise spre mânuțe întinse”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centrul de cercetare OncoGen Timișoara începe de astăzi testarea unui vaccin împotriva Covid-19

Articolul următor

Mediciniștii din Cluj au demarat fabricarea de dezinfectant pentru spitale

Citește si:
Total
0
Share