Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gările din Regionala Cluj, păzite de 1,3 milioane de euro

Societatea de stat CFR Infrastructură a scos la licitație servicii de pază în gări din Regionala Cluj, în valoare de 1,3 milioane de euro.

CFR SA a scos la licitație servicii de pază în gări pe raza Regionalei Cluj, împărțite în șase loturi, conform platformei Club Feroviar. În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect servicii de pază, protecție, ordine și control la obiectivele Sucursalei Regionala CF Cluj.

Entitatea contractantă vrea să încheie un acord cadru pe o perioadă de patru ani și contracte subsecvente pe șase luni sau un an. Se va încheia minimum un contract subsecvent într-un an. Valoarea estimată este de 6,1 milioane de lei

Cele șase loturi

  • Stația CF Bistrița Nord – 1 post permanent agent. Valoare estimată fără TVA: 0,6 milioane lei
  • Stația CF Zalău – 1 post permanent agent. Valoare estimată fără TVA: 0,6 milioane lei
  • Baia Mare (Staţia CF Baia-Mare, HM Baia-Mare Nord, HM Baia-Mare Sud) – 3 posturi permanente agenți. Valoare estimată fără TVA: 1,8 milioane lei
  • HM Turda (grupa Ana, grupa Barbu, grupa Călători) – 3 posturi permanente agenți. Valoare estimată fără TVA: 1,8 milioane lei
  • Transvazare Gaz Petrolier Porumbești – Halmeu – 1 post permanent agent. Valoarea estimată fără TVA: 0,6 milioane lei
  • Sediul Secției L7 Dej – 1 post permanent agent. Valoarea estimată fără TVA: 0,6 milioane lei

Ofertantul va prezenta ca dovadă a experienței necesare pentru prestarea serviciului o listă cu principalele servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați.

Operatorii economici trebuie să facă dovada că au dus la bun sfârșit servicii similare cu cele care fac obiectul prezenței proceduri, la nivelul unuia sau mai multor contracte, în valoare cumulată de minimum: 150.000 de lei, fără TVA, pentru loturile 1, 2, 5 și 6 și de 460.000 de lei, fără TVA, pentru loturile 3 și 4.

Servicii similare înseamnă de supraveghere, de patrulare, de monitorizare și intervenție rapidă, de monitorizare a sistemelor de alarmă. Garanția de participare este 1.500 de lei pentru loturile 1, 2, 5 și 6 și de 4.600 de lei pentru loturile 3 și 4. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 aprilie. Oferta trebuie să fie valabilă până la 27 august.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sameday lansează un nou serviciu de livrare la domiciliu. „Încercăm să ne adaptăm”

Articolul următor

Groupe Renault România sponsorizează cu 100 vehicule Dacia și Renault

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share