Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Susține afacerile mici: cumpără un card cadou și bucură-te de el când pandemia Covid-19 va trece

Restricțiile de circulație și obligativitatea de a respecta distanța socială, în contextul pandemiei de Covid-29, au dat peste cap ritmul obișnuit de muncă al multor companii. Afacerile mici, cum ar fi cafenelele, restaurantele, salaonele de frumusețe sau sălile de sport sunt cel mai puternic afectate. Ca să le ajutați să supraviețuiască, puteți cumpăra carduri cadou pentru diverse bunuri de care vă veți bucura imediat pe pandemia va lua sfârșit. 

„Sunt afaceri mici la care știm că ții mult. Restaurante, cafenele sau saloane la care te duci în fiecare săptămână sau chiar în fiecare zi și ale căror servicii și produse nu pot fi livrate prin curier sau care nu sunt indispensabile. Toate au angajați și furnizori care la rândul lor au familii. Și toate pot fi nimicite de 2 săptămâni de inactivitate. Fie că este vorba despre cafeneaua sau gelateria ta preferată, credem că toți ne dorim ca aceste mici afaceri să fie acolo pentru noi și după ce trecem peste criza COVID-19. Putem să le ajutăm astăzi ca să ne bucurăm de ele mâine. Noi deschidem Card Cadou către toate companiile mici și mijlocii la care ții. Tu poți să îți cumperi în avans lucrurile și experiențele de care să te bucuri mai târziu”, au anunțat fondatorii platformei de booking pentru restaurante ialoc.ro. Campania #sustinemafacerilemici este inițiată de Beans & Dots și susținută de ialoc.ro.

„Credem că toți ne dorim ca aceste mici afaceri să fie acolo pentru noi și după ce trece criza, pentru că avem nevoie de ele și ne plac serviciile și produsele lor. Sunt multe feluri în care fiecare dintre noi putem sprijini afacerile mici în această perioadă. Cel mai simplu și mai la îndemână este să cumperi acum un gift card sau un voucher pe care să îl folosești după ce trece nebunia asta. Nu trebuie să fie o contribuție mare, însă cu siguranță va fi una extrem de importantă”, au menționat și fondatorii Beans & Dots.

Până acum, acestei inițiative s-au alăturat peste 90 de companii. La modul practic, puteți susține una din companiile preferate în felul următor – procurați cu card cadou pentru Dumneavoastră, familie sau prieteni, suma valoarează între 30 și 50 de lei, iar atunci când restricțiile de activitate și de circulație vor fi ridicate, vă veți putea bucura de serviciile procurate.

Foto: ialoc.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ce trebuie să știți despre obținerea Certificatului de Situație de Urgență

Articolul următor

Sameday lansează un nou serviciu de livrare la domiciliu. „Încercăm să ne adaptăm”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share