Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Muncitorilor de la Silcotub li se verifică temperatura la poarta fabricii

Conducerea combinatului zălăuan TenarisSilcotub a introdus măsuri suplimentare de igienă în condițiile extinderii în România a crizei coronavirusului.

“Activitățile TenarisSilcotub continuă, în deplină conformitate cu reglementările emise pentru a preveni răspândirea Covid-19 și punând pe primul loc sănătatea și siguranța tuturor celor care muncesc alături de noi. 

Toate măsurile pe care le-am adoptat, însoțite de o comunicare extensivă cu întreaga echipă, ne ajută să mergem mai departe în această perioadă dificilă. Rămânem atenți la toate informațiile oficiale și la starea de sănătate a echipei”, au anunțat reprezentanții companiei.

Printre măsurile luate în combinatul zălăuan se numără introducerea regulilor de distanțare socială în spațiile comune; creșterea frecvenței curățeniei și dezinfecției; telemunca, acolo unde este posibil; limitarea deplasărilor; limitarea întâlnirilor cu grupuri mari și folosirea pe scară largă a instrumentelor de comunicații online; verificarea temperaturii tuturor celor care intră în incinta fabricii.

TenarisSilcotub – companie parte din grupul Tenaris – este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, utilizate în diverse aplicații din industriile energiei, mecanică și auto. Cu o echipă de 1.900 de oameni în România, TenarisSilcotub are unități de producție la Zalău, Călărași și Câmpina

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MedLife pune în funcțiune propriul laborator de testare Covid-19: capacitatea de procesare - 300 de teste pe zi

Articolul următor

Patronii din Maramureș vor plafonarea salariilor la stat la 5.000 de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share