Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania AGRA’S din Alba a donat 1.000 de teste rapide, în valoare de 11.000 de euro, Spitalului Județean

Compania AGRA’S din Alba a donat 1.000 de teste rapide pentru identificarea COVID-19, în valoare de 11.000 de euro, Spitalului Județean Alba.

AGRA’S SA, compania de procesare a cărnii din județul Alba și proprietarul lanțului local de magazine omonim, anunță că se implică în lupta împotriva pandemiei Covid-19.

„Ne dorim să sprijinim cât mai mult comunitatea şi am decis să ne alăturăm celor din prima linie, medicilor, asistentelor și personalului auxiliar de la Spitalul Județean Alba printr-o donaţie care să vina în sprijinul identificarii, cât mai rapide, a persoanelor suspecte de infecția cu virusul COVID-19.

În același timp, Agra’s își oferă sprijinul și colaborarea cu autoritățile locale la toate nivelele pentru a oferi siguranță și tot ce este necesar pentru a răspunde acestei provocări de sănătate”, au transmis reprezentanții companiei într-o declarație citată de ziarulunirea.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Măsuri împotriva Covid-19 la nivel european. „Să învățăm din exemplele pozitive și din greșelile celorlalte state”

Articolul următor

Besmax Pharma Distribution și MS au semnat contractul de donație a echipamentelor ce pot salva mii de pacienți cu Covid-19. În 2 săptămâni protocoalele trebuie să fie gata

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share