Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firma Techtex din județul Bihor, produce 150.000 de măști acreditate pe zi

O firmă din județul Bihor, Techtex din Oșorhei, a început producția de măști acreditate. Anunțul a fost făcut de ministrul economiei Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook. „Cu toate «motoarele» turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor și testul de producție. În scurt timp vor produce 150.000 de măști pe zi – peste patru milioane de măști lunar. Din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăți pe zi, respectiv 15.000.000 de măști lunar”, a scris pe Facebook ministrul economiei. Virgil Popescu le mulțumește celor de la Techtex, membră a grupului Taparo, care produc „materialul exterior al măștilor, primele două straturi, dar de acum și produsul finit”.

Firma produce 150.000 de măști pe zi FOTO: PRINTSCREEN

Vom ajuta compania românească să investească în continuare pentru a produce și ultimul strat pentru măști tot în țara noastră. Pentru că în aceste zile de criză globală avem nevoie de propriile resurse pentru a-i proteja pe români, pe cei din prima linie”, a mai scris ministrul Economiei pe Facebook.

Pe lângă măști, firma bihoreană produce și 1.000 de combinezoane zilnic. Virgil Popescu a subliniat că producția fabricii din Oșorhei va fi contractată integral de stat.

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Priaevents și TeraPlast organizează conferința online „Pria Challenges and Opportunities for Industry”

Articolul următor

500.000 de contracte individuale de muncă sunt suspendate. Ministrul Muncii: Suntem pregătiți pentru un milion

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
11
Share