Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Trenul solidarității românești”, proiect al Grupului GRAMPET pentru a facilita transportul echipamentelor medicale din China

Grupul GRAMPET anunță proiectul „Trenul Solidarităţii Româneşti”, în contextul necesității crescute de echipamente medicale în plină pandemie de Covid-19, prin mobilizarea transportului feroviar pentru companiile româneşti care importă echipamente medicale din China. Grupul anunță că experiența sa se poate dovedi foarte valoroasă acum.

„Această criză a bulversat enorm industria de transport, aducând blocaje pe aproape toate căile de transport – naval, aerian și rutier, precum și creșteri exponențiale de costuri. În condițiile în care foarte multe materiale și echipamente medicale necesare combaterii Covid-19 sunt aduse din China, Grupul GRAMPET poate să faciliteze aceste importuri rapid, pe cale feroviară, datorită relațiilor comerciale pe care le-a construit în timp cu această parte a lumii și a parteneriatelor pe care le are ca membru în Asociația de Transport Internațional Trans-Caspica, parte din proiectul Noul Drum al Mătăsii”, a declarat Gruia Stoica, președintele Grupului GRAMPET.

Cum puteți importa materiale sanitare cu „Trenul Solidarităţii Româneşti”

Prin urmare, companiile interesate să folosească această formă de transport pot obține detalii operaționale și financiare despre Trenul Solidarității Românești la office@grampetlogistics.eu. În funcție de comenzi, volumul de marfă și numărul de containere implicat, operatorul va definitiva detaliile logistice, inclusiv punctul de plecare al acestui transport special cu destinația România.

„Traversăm un moment critic care, la final, ne va defini ca națiune. Depinde doar de noi cum vom încheia acest capitol. Cred că se impune un efort comun și proactiv din partea întregului mediu de afaceri din România. Putem trece peste acest moment doar prin unitate și asumarea responsabilității”, a mai spus Gruia Stoica.

Foto:clubferoviar.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companiile E.ON din România contribuie cu încă 500.000 de lei la eforturile de combatere a pandemiei COVID-19

Articolul următor

Grupul Taparo va produce 10 milioane de măști pe lună

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share