Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IFM, donație de 50.000 de euro pentru Spitalul Județean Sibiu. Campania de fundraising se extinde către alte spitale

Compania IFM Sibiu se alatură eforturilor comunității locale în lupta cu COVID19, donând suma de 50.000 euro Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Banii vor fi direcționați pentru achiziționarea aparaturii necesare unui pat standard de terapie intensivă, ce include aparat de anestezie cu funcție de ventilație, pat, monitor pentru funcțiile vitale și un set de 6 injectomate.

„Suntem impresionați de mobilizarea extraordinară a comunității din Sibiu și suntem mândri că facem parte din aceasta. Suntem o companie de familie, iar pentru noi, a sta uniți și a avea grijă unii de alții reprezintă fundamentul pe care ne-am dezvoltat și am crescut în ultimii 50 de ani de activitate. Acum mai mult decât oricând avem nevoie unii de alții. Avem nevoie să rămânem optimiști, să fim buni, să comunicăm și să ne susținem prin toate mijloacele, să luăm măsuri eficiente de protecție și să contribuim fiecare la stoparea acestei pandemii, au transmis reprezentanții companiei IFM.

Fundația Comunitară Sibiu a anunțat că va extinde campania anunțată la mijlocul lunii martie „Un spital+o Comunitate”, în urma solicitărilor altor instituții medicale de a fi susținute în lupta cu Covid-19.

„Inițial, ne-am propus să strângem bani pentru Spitalul Județean Sibiu, despre care știam că are nevoie de susținere. În scurt timp însă au început să curgă mesaje cu nevoile existente la alte entități din sistem și rugăminți de a le ajuta. Am decis să le venim în întâmpinare, în măsura posibilităților și în funcție de priorități și urgențe – ca de obicei, pe baza consultărilor cu reprezentanții spitalelor. Astfel, pentru corectitudine transformăm campania „Un spital+o Comunitate” în „O comunitate pentru Sănătate”. Și chiar dacă deja i-am ajutat într-o măsură, ne apucăm oficial să strângem fonduri pentru: Spitalul Județean Sibiu, Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu, Spitalul Militar de Urgență Sibiu, Serviciul de Ambulanță Județean, ISU Sibiu și medicii de familie din oraș”.

Acestei campanii s-au alăturat până acum importante companii din Sibiu, precum Continental, Marquardt, Visma, Smartbill, IT Perspectives, AUSY Technologies, Ansamblul Agora, Zacaria etc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii sălăjeni vor acces la cele mai bune standuri din piețe

Articolul următor

FTSE Russell confirmă că România este pe cale să fie inclusă în indicii FTSE de Piețe Emergente

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share