Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patronatele bihorene au lansat apelul: „Dreptul la educație la distanță”

Într-o scrisoare deschisă, adresată Guvenului României, de către Federația Patronilor Bihor, Asociația Firmelor Bihorene, Camera de Comerț și Industrie Bihor și Consiliul Local al IMM-urilor Oradea, solicită sprijin pentru pentru mediul economic prin intermediul sistemului bancar din România.

Scrisoare este adresată, totodată, BNR și Parlamentului României. Am cerut sprijin Parlamentului României printr-o «Scrisoare deschisă» adresată, personal, fiecărui parlamentar reprezentant al județului Bihor. Vom cere Consiliului Local Oradea și Consiliului Județean Bihor, o revizuire a politicii bugetare și fiscale aferente anului 2020, în vederea implementării de măsuri pentru sprijinirea economiei locale și a educației. Facem toate aceste acțiuni deoarece considerăm că alături de sănătate trebuie să ne concentrăm, în egală măsură, în aceste momente excepționale, pe economia locală și pe educație. Am cerut și vom cere sprijin celor mai puternici decât noi, însă, în egală măsură, vom oferi sprijin celor mai puțin puternici și norocoși decât noi. Lansăm, în acest sens, apelul la «Dreptul la educație la distanță» pentru toți copiii din județul Bihor! Lansăm acest apel către toți întreprinzătorii, către toți «OameniiExcepționali» din județul Bihor, care doresc să ni se alăture și să susțină dreptul la educație la distanță pentru cât mai mulți copii din județul nostru care s-au născut și trăiesc în familii cu condiții materiale modeste, în zone defavorizate și nu dispun de nici un echipament IT conectat la Internet, pentru a avea acces la platformele și aplicațiile online recomandate profesorilor de către Ministerul Educației, pentru a nu întrerupe activitatea educațională”, se spune în apelul semnat de patronatele bihorene reunite.

În acest sens, a fost deschis un cont bancar IBAN: RO95 BTRL RONC RT00 E884 4407, la Banca Transilvania Oradea, pe numele Federația Patronilor Bihor, în se pot face donații și contribuții pentru acest proiect.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii vor putea sacrifica mieii de Paște și în ferme, în anumite condiții

Articolul următor

Tranzacție pe piața reciclării: Fondul de Investiții Abris a cumpărat afacerea din România a holdingului maghiar Eltex

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share