Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tenaris va face o mare donație pentru “județeanul” din Zalău

Producătorul de țevi fără sudură TenarisSilcotub a hotărât să facă o donație locală de amploare pentru lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

“Un lot de 10.000 de măști FFP2 a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Zalău ca donație din partea noastră. E modul nostru de a-i ajuta pe oamenii de aici să fie pregătiți în lupta contra Covid-19. Este doar prima parte dintr-o donație mai mare care va conține și dezinfectanți, halate, viziere și ventilatoare.

Ne gândim la întreaga noastră comunitate, cu îndemnul de a acționa cu toții cu responsabilitate: aveți grijă de voi, fiți disciplinați și consecvenți în respectarea recomandărilor autorităților și protejați-i pe cei dragi! Fiecare dintre noi putem ajuta sistemul medical prin simplul fapt să rămânem sănătoși”, au transmis reprezentanții companiei.  

Printre măsurile luate în combinatul zălăuan se numără introducerea regulilor de distanțare socială în spațiile comune; creșterea frecvenței curățeniei și dezinfecției; telemunca, acolo unde este posibil; limitarea deplasărilor; limitarea întâlnirilor cu grupuri mari și folosirea pe scară largă a instrumentelor de comunicații online; verificarea temperaturii tuturor celor care intră în incinta fabricii.

TenarisSilcotub – companie parte din grupul Tenaris – este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, utilizate în diverse aplicații din industriile energiei, mecanică și auto. Cu o echipă de 1.900 de oameni în România, TenarisSilcotub are unități de producție la Zalău, Călărași și Câmpina.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Transilvania asigură 30% din tranzacțiile de la bursa românească

Articolul următor

Campioni ai Planetei – elevii și profesorii români, provocați să ia parte la un proiect global

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share