Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FOREN 2020 se amână pentru septembrie

Cea de-a 15 ediție a Forumului Regional al Energiei pentru Europa Centrala și de Est – FOREN 2020, organizat cu sprijinul Consiliului Mondial al Energiei, se va desfășura între 6-10 septembrie, au anunțat astăzi reprezentanții CNR-CME. 

 

“Circumstanțele create de pandemia coronavirusului SARS-CoV-2, incertitudinea globală cu privire la momentul în care se va încheia criza de sănătate și întrebările expozanților și partenerilor au condus Consiliul Director CNR-CME la concluzia că sectorul energetic nu va putea participa pe deplin și, prin urmare, va amâna desfășurarea FOREN 2020 pentru perioada 6 – 10 septembrie 2020”, se arată în anunțul CNR-CME.

În aceste condiții, noul termen limită de înregistrare cu lucrări a fost, de asemenea, decalat, noul deadline fiind stabilit pentru 30 aprilie 2020.

Pentru a trimite lucrările pentru Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est – FOREN 2020 accesați următorul link*: https://cmt3.research.microsoft.com/FOREN2020/

Documentele Paper Submission Form and Transfer Form trebuie completate, semnate și trimise către: papersforen@cnr-cme.ro

*Trimiterea articolelor pentru secțiunea de Prezentări și Postere se realizează prin intermediul software-ului Microsoft CMT. Dacă nu aveți un cont CMT, sunteți rugați să vă creați un cont pe platformă și apoi să accesați link-ul de mai sus.

Pentru orice alte informații, trimiteți un mail pe adresa: foren2020@cnr-cme.ro sau vizitați website-ul www.cnr-cme.ro/foren-2020.

Foto: arhivă FOREN

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șase noi proiecte câștigate de UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș

Articolul următor

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA activează al treilea laborator pentru prelucrarea testelor pentru COVID-19

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share