Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii clujeni s-au adaptat vremurilor: trec în mediul online

Consiliul Județean (CJ) a lansat o platformă online care pune la dispoziția clujenilor cele mai bune produse tradiționale locale.

Aceasta cuprinde produsele a 16 antreprenori clujeni, care oferă uleiuri presate la rece, brânzeturi din lapte de oaie, preparate din carne, sucuri, dulcețuri și siropuri naturale, prăjituri de casă, vinuri, miere de albine, legume și fructe de sezon, produse de igienă personală.

Ambalarea se face în două spații autorizate prevăzute cu temperatura controlată, din cadrul complexului angro AgroTransilvania, de către angajații Asociației Produs de Cluj (APC). Produsele pot fi deja vizionate și comandate pe site-ul Magazin Produs de Cluj.

“Pentru că acum vremurile nu sunt prea bune și nu vă putem invita la noi în târg, ne-am adaptat noilor reguli și am decis să venim noi la dvs pentru a nu vă lipsi de produsele alimentare tradiționale preferate”, au motivat reprezentanții APC.

Aici se comandă direct în magazinul online sau la telefon, în zilele de luni – joi, între orele 10:00 și 16:00. Înainte de onorarea comenzii, clienții sunt contactați prin poșta electronică sau telefonic.

Livrarea se face în municipiul Cluj-Napoca și în comunele Apahida, Baciu, Florești, în zilele de vineri și sâmbătă, între orele 12:00 și19:00, de către reprezentanții APC, iar plata se face online, cu cardul.

“Magazinul online este funcțional pentru cei care doresc să consume produsele furnizate de producătorii parteneri ai asociației noastre. La câteva ore de la lansarea platformei aveam un număr mare de comenzi. Pentru că solicitările sunt foarte mari dar și pentru faptul că se va schimba modalitatea de consum și percepția multor lucruri, cu siguranță că vom continua proiectul și pe viitor”, a declarat Ramona Moldovan, directorul asociației.

APC are ca scop principal dezvoltarea durabilă şi promovarea produselor, valorilor tradiţiei culturii și turismului din zonă, promovarea excelenţei în domeniul agriculturii și meşteşugurilor tradiţionale, în vederea creşterii competitivităţii în acest domeniu şi a dezvoltării mediului rural, reprezentarea producătorilor locali la nivel naţional şi internaţional.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Constructorul Conrep va moderniza o axă rutieră importantă din Maramureș

Articolul următor

Alimentarea cu oxigen a Spitalului Municipal Carei, realizată în timp record

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share