Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AgriPlanta-RomAgroTec, ediţia 2020, va fi reprogramat

DLG InterMarketing a anunţat astăzi reprogramarea expoziţiei agricole AgriPlanta-RomAgroTec 2020, pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

 

AgriPlanta-RomAgrotec 2020 a fost inițial programată să se desfășoare în perioada 4 – 7 iunie, Ziua Specialistului – 3 iunie, la Fundulea (Judeţul Călăraşi), însă, în contextul actual, organizatorul DLG InterMarketing a decis reprogramarea evenimentului. 

“Decizia organizatorului DLG InterMarketing, împreună cu partenerii evenimentului, se bazează pe evaluarea actuală a riscului epidemiei de COVID-19 de către autoritățile locale și globale. Conform celor mai recente decizii ale statului român precum şi a recomandărilor de prevenţie şi siguranţă, situația COVID-19 în România continuă să fie incertă, iar evoluția din perioada următoare este dificil de prevăzut în această etapă.

DLG InterMarketing şi partenerii săi consideră prioritare sănătatea şi siguranţa expozanţilor, vizitatorilor şi furnizorilor. DLG InterMarketing va continua să monitorizeze îndeaproape situația și va oferi actualizări, pe baza evaluărilor oficiale ale situației generale de risc.

Recomandăm ca în această perioadă sa dăm cu toţii dovadă de responsabilitate atât pentru noi cât şi pentru cei din jur, pentru a reuşi să prevenim cât mai mult răspândirea acestei epidemii”, se arată în declarația care ne-a fost remisă.

În 2019, AgriPlanta-RomAgroTec a înregistrat un număr de 12.313 vizitatori, devenind pentru cele peste  200 de firme expozante din 13 ţări platforma optimă de comunicare a noilor tendinţe si inovaţii in agricultură, a vârfurilor de gamă din portofoliu, a soluţiilor adaptate pentru agricultura românească.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ClusteRO solicită o intervenție a statului în economie de aproximativ 15% din PIB

Articolul următor

Operatorii economici pot solicita Certificatele de Situație de Urgență. Sunt eliberate exclusiv ONLINE și GRATUIT  

Citește si:
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Citeste mai mult

Noul sezon la Băile Figa, deschis oficial

Băile din orașul Beclean au dat startul sezonului estival în prezența directorului Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Marcel…
Total
0
Share