Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Federația Patronilor Bihor organizează conferințe online pentru antreprenori

Deși în ultima perioadă s-au făcut multe apeluri la distanțarea socială, antreprenorii bihoreni sunt invitați de către Dinu Meșter, președintele Federației Patronilor Bihor (FPB), să interacționeze prin intermediul unor conferințe organizate online.

 

Astfel, luni, 6 aprilie 2020, de la ora 10:00, se va desfășura conferința:

„Evaluarea realității și măsuri care se impun pentru relansare”. Speaker va fi prim-vicepreședinte FPB, Vasile Fonoage. Înscrieri se pot face la următoarea adresă: https://www.facebook.com/events/1474069979433651/

 

Marți, 7 aprilie 2020, de la ora 10:00, va avea loc conferința:

„OPEN Mastermind Group by John Maxwell Team Coaches Oradea”. „#Mastermind este un grup de mentorat, de sprijin peer-to-peer folosit pentru a ajuta membrii să-și rezolve problemele cu aportul și sfaturile celorlalți membri ai grupului. Un grup Mastermind presupune 8-10 participanti care crează o «minte colectivă» pe un anumit subiect sau pe câte o temă expusă de fiecare participant. Astfel, fiecare participant va beneficia de o #MinteColectiva pentru a găsi potențiale soluții și a avea perspective diferite asupra propriei problematici expuse”, explică Dinu Meșter. Înscrieri la adresa:

https://www.facebook.com/events/805843949905752/

 

Miercuri, 8 aprilie 2020, de la ora 10:00, se va desfășura conferința:

„Perspective reale și soluții testate în relația cu Oamenii”. „Cel mai des auzeam în interacțiunea cu companiile și cu candidații «Nu am timp!». Acum avem timp să ne readaptăm businessul, să îl facem mai bun, mai inovativ, iar din postura de angajat e un moment oportun să ne reinventăm, să învățăm lucruri noi și să dezvoltăm abilitățile deținute. Vă invităm la un webinar susținut de către Laurențiu Morar – Managing Partner Vital HR (Membru in Comitetul Consultativ si de Mentorat al FPB) care îl are invitat pe Bogdan Oprea – Managing Partner Aventurine Romania, alături de care vom discuta deschis despre soluții testate, «Best practice» și cum putem depăși acest moment împreună”, precizează președintele FPB. Înscrierile se fac la adresa:

https://www.facebook.com/events/312806963030292/

Datele de logare sunt:

ID: 623 811 0949

Password: 5502237

„Vă invităm ca, împreună, să căutăm răspunsuri și să găsim soluții”, îi invită Dinu Meșter pe antreprenori.

 

Total
0
Shares
Articolul anterior

Marius Călin Cherecheș, antreprenor în domeniul farmaceutic: Trebuie găsită o soluție de protejare a capitalului românesc

Articolul următor

Ministrul Finanțelor: Firmele și instituțiile publice vor comunica de la distanță cu Trezoreria Statului

Citește si:
Total
0
Share