CSR Donații IT&C Ultimele stiri

Orange susţine comunitatea prin conectivitate şi echipamente pentru spitalele din prima linie

Tot personalul medical cât şi cel auxiliar (asistente, infirmiere, etc), clienţi Orange, care îşi desfăşoară activitatea în spitalele publice din prima linie destinate tratării pacienţilor afectaţi de noul coronavirus vor beneficia gratuit de internet nelimitat pe o perioadă de două luni. Acest beneficiu se acordă tuturor solicitărilor primite până în data de 31 mai 2020, iar procedura de aplicare poate fi găsită pe pagina dedicată campaniei.

 

De asemenea, în parteneriat cu Samsung România, Orange direcţionează către 55 de spitale publice de pe întreg teritoriul României, 330 de pachete formate din telefoane Samsung Galaxy A51 şi SIM-uri cu resurse de voce şi internet nelimitat valabile pe o perioada de 6 luni. Prin intermediul acestora, personalul medical îşi va putea desfăşura mai eficient activitatea şi va putea comunica mai uşor cu pacienţii aflaţi la distanţă sau cu alte cadre medicale.

 

Echipamente pentru spitale

Orange România, alături de Fundaţia Orange, continuă să sprijine comunităţile şi societatea românească. Astfel, Fundația Orange se implică în lupta împotriva noului coronavirus prin alocarea sumei de 400.000 EUR către Crucea Roșie Română. Suma va fi folosită pentru dotarea secțiilor de ATI cu aparate de ventilație artificială pentru spitale publice din țară, precum şi pentru achiziționarea de echipamente de protecţie.

 

Conectivitate pentru educație

Educația rămâne şi ea indispensabilă. Prin intermediul platformei Digitaliada, Fundația Orange susține continuitatea procesului educațional și comunicarea dintre profesori, elevi și părinți încă de la suspendarea cursurilor. Cu peste 10.000 de conturi noi, adăugate în mai puțin de două săptămâni, secțiunea Învățare și testare online s-a dovedit  un instrument foarte util, alături de cele peste 2000 de resurse educaționale, disponibile gratuit pe www.digitaliada.ro. În plus, pe durata stării de urgentă, toţi clienţii Orange beneficiază de trafic de date gratuit în platforma Digitaliada.

Pe lângă resursele educaționale din platforma Digitaliada, în perioada 26 martie – 14 aprilie Orange susţine o serie de webinare gratuite de programare în cadrul SuperCoders. Alături de trainerii din echipa Simplon România, copiii cu vârste între 10 și 14 ani îşi vor dezvolta creativitatea şi abilitatea de a scrie cod, dar şi de a rezolva noi provocări cu ajutorul tehnologiei.

„Este rândul nostru să avem grijă de cei care acum duc pe umerii lor o presiune imensă, responsabilități cu impact uman și economic major. Pentru acest motiv, considerăm că este datoria noastră, a tuturor, să sprijinim cadrele medicale în eforturile lor și să le ușurăm misiunea de a face România bine. Acțiunile de sprijin anunțate astăzi de Orange și Fundația Orange vizează în mod direct sectorul medical, însă au ecou în întreaga comunitate. Aparatura medicală este instrumentală medicilor, însă vitală pacienților. Momentele dificile le depășim mai ușor împreună, de aceea, fiecare gest contează.” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer al Orange România. 

Related posts

Daniel Buda: Se vor schimba metodele de subvenționare agricolă ale UE

Stefana Muresan

Primarul Sibiului, despre cele mai importante investiții în infrastructura orașului în anul 2019

Papuc Irina

Nord-Vestul se apropie de București la locuințele noi

Nora Dumitrescu

Bas de Groot, primul somelier de lapte din lume: fermierii au nevoie de povești pentru a-și valorifica mai bine produsul

redactia

„Tranzacțiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale și de business într-o perspectivă 360 de grade” are loc pe 19 noiembrie la București

Papuc Irina

UNIQUE SMILE – “We make it visible”  

Ligia Voro

NTT DATA Romania: Ce se întâmplă cu industria Automotive?

Ligia Voro

Noile generații de cineaști și cinefili se formează la Sibiu: juriul AFF 2019 și programul Astra Film Junior

Ligia Voro

Concertele Classic Unlimited încep o nouă călătorie prin țară la sfârșitul lunii octombrie

Ligia Voro

Târgul Agro – piaţa virtuală pentru hrană românească bună şi ieftină

Transilvania Business

Regina Maria deschide în decembrie primul spital privat cu servicii integrate din Transilvania. Investiție de 15 mil. euro

redactia

Panel central Cities of Tomorrow #6

Ionut Oprea

UEFA amână Campionatul European de Fotbal. La București erau programate patru meciuri: venituri de 100 mln. euro

Ion Surdu

Romgaz analizează posibilitatea de a săpa noi sonde în Marea Neagră

Stefana Muresan

Toamna revigorează construcțiile industriale de mari dimensiuni

Nora Dumitrescu

Biofarm a avut un profit de peste 50 de milioane de lei în 2019

Papuc Irina

Seminar 2 “Apiterapie altfel” – Protecție de la stupul albinelor

Ligia Voro

Unicarm Satu Mare și Ardealul Carei ajută sistemul medical cu donații

Traian Dan

Străinii cumpără tot mai mult pământ în Arad

Stefana Muresan

AAGES, perfecțiune în domeniul încălzirii prin inducție

Tirdea Ionut

Bucureşti, Cluj şi Timiş- cele mai multe imobile vândute în februarie

Stefana Muresan

Televiziunea de business Canal 33, finanțare de la Invest Club pentru a dezvolta proiecte de educație financiară

Stefana Muresan

Endava dublează numărul proiectelor din centrul de dezvoltare de la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Semnare contract Centura de Sud a Timișoarei. Contract de 359 milioane lei, constructor – Tirrena Scavi

redactia

Leave a Comment