Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul clujean își trimite angajații în șomaj tehnic

Coronavirusul afectează Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC). 220 de angajați au fost trimiși în șomaj tehnic.

Pandemia de coronavirus afectează Activitatea AIAIC care și-a redus drastic activitatea după ce zeci de zboruri au fost suspendate, conform Cluj 24.

“Activitatea a fost redusă drastic; este operată o singură cursă regulată spre orașul Malmo, din Suedia, dar și zboruri de coletărie și de poștă. Am decis trimiterea în șomaj tehnic a 220 de angajați pe perioada stării de urgență, am minimizat costurile, am redus programul de lucru”, a declarat directorul AIAIC, David Ciceo.

 La aeroport mai lucrează acum 90 de persoane, în ture. AIAIC a comunicat că având în vedere ordonanța militară nr. 7, vor fi suspendate pentru o perioadă de 14 zile, începând din 5 aprilie, zborurile din România către și dinspre Austria, Belgia, Olanda, Elveția, Marea Britanie, SUA, Irlanda, Turcia, Iran. Măsura se aplică din data de 5 aprilie, 23:00, ora României.

De asemenea, se prelungește măsura suspendării zborurilor către și dinspre Franța și Germania pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 8 aprilie 2020. “Rugăm toți pasagerii să țină legătura cu companiile aeriene pentru a afla detalii legate de zborurile afectate de această ordonanță la care au achiziționat deja bilete”, conform conducerii AIAIC.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AjutamRomania.ro, platforma dedicată nevoilor unităților medicale în lupta cu COVID-19

Articolul următor

POZITIV TB: Dr. Sebastian Văduva - „Criza este și un fenomen economic de curățire a sistemului”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share