Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fujikura va produce viziere anticoronavirus la Cluj

Producătorul de cabluri Fujikura Automotive România (FAR), cu unități la Dej și Cluj-Napoca, a anunțat că va fabrica viziere pentru personalul medical care se află în prima linie a pandemiei.

“În contextul epidemiologic actual, în care comunitatea medicală românească se confruntă cu o situate dificilă în ceea ce privește procurarea de echipamente de protecție împotrivă infectării cu coronavirus, FAR dorește să sprijine sistemul medical și va produce, cu titlul de donație, viziere pentru protecția celor din prima linie.

Primele mostre sunt deja pregătite și vor ajunge în unitățile spitalicești pentru validare, urmând să livrăm cantitățile necesare în zilele ce urmează. Mulțumim întregii echipe pentru implicarea și responsabilitatea de care a dat dovadă într-un timp atât de scurt”, a transmis conducerea FAR.

FAR este o companie japoneză expertă în asamblarea cablajelor auto pentru grupul Volkswagen din Germania. Holdingul japonez are 58.000 de angajați și unități de producție în Japonia (21), Asia (13), America (30), China (13), Europa și Africa de Nord (21).

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

POZITIV TB: Dr. Sebastian Văduva - „Criza este și un fenomen economic de curățire a sistemului”

Articolul următor

Peste 5.000 de locuinţe noi au fost livrate beneficiarilor în Timiş într-un an de zile

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
11
Share