Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Businessmenii Zalăului fac donații consistente în criză

Antreprenorii zălăuani grupați în Clubul Oamenilor de Afaceri Silvania au decis să efectueze mai multe donații destinate Spitalului Județean de Urgență.

Unul dintre primii oameni de afaceri sălăjeni, Dan Cherecheş, patronul West Co Impex Zalău, a făcut o donaţie consistentă către Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru a sprijini medicii cu materiale de protecţie împotriva coronavirusului, conform Știri din Sălaj. West Co Impex a donat suma de 20.000 de lei.

“Am făcut acest gest cu scopul de a ajuta cadrele medicale cu echipamente şi sper să fie o inspiraţie şi pentru alţi oameni de afaceri care pot să ajute comunitatea locală cât mai repede, deoarece în acest moment este nevoie urgentă de protecţia medicilor. Sponsorizarea a fost făcută în contul Asociaţiei ARMS”, a declarat Dan Cherecheş.

Ovidiu Caraba, patronul firmei Silcar Prod, a donat suma de 10.000 de lei. Un alt membru din cadrul Clubului Oamenilor de Afaceri Silvania, Cristian Gaidoş Cristian, proprietarul firmei Sal Zal Construct, a donat 3.500 de lei. Urmează ca şi asociaţia să facă o donaţie consistentă.

“Să ajuți la timp, să oferi când trebuie, să spui o vorbă bună și să mângâi la nevoie, asta înseamnă să fi om bun. Mulțumim pentru sprijinul substanțial oferit în vederea achiziției de echipamente de protecție pentru personalul medical”, este mesajul de mulţumire al medicului Anamaria Matioc, cadru medical în cadrul SJU Zalău.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Concernul Universal Alloy a dotat cu ventilatoare două spitale băimărene

Articolul următor

Ministerul Muncii: peste 1 milion de contracte au fost suspendate și peste 200.000 - încetate, de la începutul crizei Covid-19. Distribuția pe domenii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share