Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Deschiderea unui cont online la Banca Transilvania, cu livrarea cardului acasă. „Îți ia maxim 10 minute”

Banca Transilvania a lansat posibilitatea deschiderii unui cont curent cu livrarea acasă a cardului de debit. NEOcont denumirea noului serviciu care înseamnă „zero drumuri la banca pentru semnaturi, dar si zero comisioane la o serie de servicii” și durează 10 minute.

NEOcont aduce persoanelor fizice următoarele posibilități: cont bancar care poate fi folosit imediat, card de debit primit acasa, posibilitatea platii cu cardul (inclusiv facturi, taxe si impozite) sau cu telefonul, informatii despre banii din cont si tranzactii, respectiv posibilitatea de a trimite sau solicita bani.

„NEOcont este una dintre facilitatile noii platforme digitale a bancii, NEO, platforma pregatita de lansare dupa depasirea actualului context social si economic, respectiv odata cu revenirea la business as usual. NEOcont este lansat acum pentru ca banca a devansat calendarul proiectelor pentru perioada urmatoare, asa incat sa ajute persoanele care au nevoie de un cont bancar, fara a mai face un drum la BT”, transmis reprezentnații instituției bancare într-un comunicat de presă.

Prin NEOcont o persoana isi poate deschide de la distanta un cont curent BT in lei si poate alege sa primeasca acasa, prin curier, un card de debit. De asemenea, isi poate descarca gratuit pe telefon aplicatia BT Pay, pentru inrolarea in aplicatie a cardului. Odata inrolat, in aplicatie apare cardul in format digital, iar clientul poate face cumparaturi platind cu telefonul, poate verifica banii din cont si platile.

Pentru deschiderea si administrarea contului, respectiv pentru emiterea cardurilor care pot fi comandate prin NEOcont banca nu percepe niciun comision.

Toți pașii necesari deschiderii unui astfel de cont sunt descriși pe site-ul băncii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Al treilea zbor NATO a adus echipamente de protecție medicală din Seul în România. Costurile, acoperite de SUA

Articolul următor

Platformă comercială online destinată producătorilor locali de alimente naturale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share