Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

eEDPR va contribui cu 750,000 de euro la lupta împotriva Covid-19

Compania a luat această inițiativă pe toate piețele sale pentru a ajuta comunitățile locale să combată pandemia

 

EDP Renováveis (Euronext EDPR), lider global în sectorul energiei regenerabile și unul dintre cei mai mari producători de energie eoliană din lume, prezent în 14 țări, vor contribui cu 750.000 de euro la lupta împotriva Covid-19. Compania finanțează proiecte la nivel local în majoritatea piețelor sale și care sunt menite să atenueze efectele pandemiei Coronavirus.

Acest ajutor va fi distribuit în zece țări (România, Brazilia, Columbia, Spania, SUA, Franța, Grecia, Italia, Polonia și Belgia) prin intermediul mai multor inițiative cuprinse între donații de la banca de alimente, achiziționarea de echipamente medicale, dispozitive medicale și truse de testare rapidă, la material educativ digital pentru a facilita învățarea online. Fiecare piață a efectuat un studiu al nevoilor sale pentru a asigura utilizarea cea mai eficientă a acestui ajutor.

Eduardo Nieto, General Manager EDPR România, a declarat: „În cazul României, unde compania noastră are o capacitate de operare totală de peste 521 MW, ajutorul va fi utilizat pentru achiziționarea de produse de igienă și echipamente medicale și pentru a avansa plăți către furnizorii locali. Suntem alături de comunitățile în care suntem prezenți în România lucrând împreună cu ONG-uri partenere și autoritățile locale pentru a ajuta în această luptă împotriva COVID-19 și impactului pandemiei asupra tuturor românilor”.

João Manso Neto, CEO EDPR, a adăugat „Trăim vremuri extraordinare care afectează toată lumea. Această situație ne impune să acționăm ca membri responsabili și solidari ai unei societăți care se confruntă cu o criză fără precedent. EDPR are o componentă socială foarte clară în ADN-ul său. Suntem o familie care își dorește să transforme sectorul energetic, contribuind totodată la îmbunătățirea comunităților în care suntem prezenți, în special în acest moment în care este nevoie de solidaritate. Credem cu tărie că, împreună, vom putea depăși această provocare”.

Contribuția de 750.000 de euro a EDP Renováveis ​​la combaterea Covid-19 face parte dintr-o sumă de peste 5 milioane de euro distribuită în întreaga lume de către grupul EDP, pe piețe precum Portugalia și Brazilia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Seceta afectează culturile de toamnă și pune în pericol semănatul culturilor de primăvară

Articolul următor

Camera de Comerț Sălaj are o nouă conducere. Paul Morar, președinte

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share