Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Camera de Comerț Sălaj are o nouă conducere. Paul Morar, președinte

Adunarea Generală a Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Sălaj a ales noua structură de conducere a instituției pentru următorii patru ani.

Paul Morar – director executiv al CCI și reprezentant al companiei Log Support.Exe, a fost ales cu unanimitate de voturi în funcția de președinte al organizației sălăjene.

„Obiectivul nostru principal este acela de a sprijini companiile din județul Sălaj și de a consolida un dialog real între mediul de afaceri și autoritățile locale și centrale. Sistemul cameral deține cea mai puternică infrastructură de afaceri la nivel național, aceasta fiind pusă la dispoziția companiilor membre din toată țara.

Vom promova temele de interes major pentru firmele din județ: nevoia de predictibilitate a deciziilor guvernamentale, simplificarea legislației, reducerea birocrației și stimularea investițiilor pe plan local”, a declarat Paul Morar.

Colegiul de Conducere este compus din nouă membri, aleşi prin hotărârea Adunării Generale, în condiţiile prevăzute de statutul de funcționare a instituției. Au fost aleși ca membri Adrian Pop  – Fibrex Co, Ioan Ilieș – Hanna Instruments, Dumitru Blaga – Simex, Cornel Tămășan – Tacon, Calin Ovidiu Ivașcău – Delta Mobil Service, Paul Morar  – Log Support.Exe, Dan Jecan – Conti SRL, Istvan Major – Color Print, Vasile Pop – președintele Curții de Arbitraj a CCI Sălaj.

CCI Sălaj este o organizaţie nonguvernamentală ce reprezintă, sprijină şi apără interesele generale ale comunităţii de afaceri din județ, urmărind promovarea şi dezvoltarea industriei, comerţului, serviciilor şi agriculturii, în concordanţă cu cerinţele economiei de piaţă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

eEDPR va contribui cu 750,000 de euro la lupta împotriva Covid-19

Articolul următor

IMM-urile propun un program de măsuri pentru relansarea economică a României

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share