Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electrolux Satu Mare își va relua activitatea cu condiții sporite de securitate

Conducerea Electrolux Satu Mare a anunțat că firma își va relua activitatea, asigurându-se condiții sporite de securitate pentru angajați.

Potrivit PresaSM, la intrare vor fi termoscanere, care cu ajutorul tehnologiei laser vor măsura temperatura corporală a angajaților.

La intrarea în fabrică, toți angajații și vizitatorii primesc măști de protecție de unică folosință sau reutilizabile, pentru uz permanent. În același timp, pe lângă standardele existente, am introdus noi proceduri de curățenie și dezinfectare în locațiile noastre, am crescut frecvența de dezinfectare a obiectelor și zonelor care sunt cel mai des utilizate, inclusiv cantina și sălile de mese și am instalat dispensere cu dezinfectant la toate punctele de acces ale fabricii, precum și în cantină și sălile de mese.

Mai mult decât atât, pentru a reduce riscul de răspândire a virusului, am implementat măsuri care să asigure pe cât posibil, respectarea distanței minime de 1.5 metri între angajații și vizitatorii noștri și, prin urmare, am plasat pe podea, în cantină și lângă mașinile de distribuit cafea și alimente, marcaje care semnalizează distanța care se impune în acest context. De asemenea, mesele și scaunele din cantină și sălile de mese au fost reorganizate pentru a respecta aceeași regulă și am schimbat și programul pauzelor de prânz, pentru a evita supra-aglomerarea”, se precizează în comunicatul remis către PresaSM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elvețienii de la Holcim vor finanța spitale din Transilvania și Banat

Articolul următor

Cum s-a mobilizat comunitatea din Mediaș pentru a susține spitalul din localitate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share