Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Naţională de Investiţii dă un milion de lei pentru întocmirea studiilor aferente noii săli polivalente a Timişoarei

CNI a lansat licitaţia publică pentru desemnarea firmei sau asocierii de firme care se va ocupa cu întocmirea documentaţiei şi a studiilor aferente ridicării la Timişoara a unei noi săli polivalente, de 16.000 de locuri. Contractul e în valoare de 940.000 de lei, conform anunţului plasat pe SEAP. Firma care va câştiga contractul va trebui să facă o grămadă de studii: de prefezabilitate, de fezabilitate, de trafic, de impact asupra mediului, inclusiv studiu acustic şi… luminotehnic! Deci, o hârţogărie „pe bune”.

Pentru ca toată documentaţia şi studiile aferente să devină realitate, câştigătorul licitaţiei va avea la dispoziţie jumătate de an să le întocmească. Deci, nici nu se poate pune problema demarării lucrărilor în acest an.

„Prestare servicii având ca obiect întocmire: studiu prefezabilitate, studiu de fezabilitate şi alte studii tehnice specifice, aferente obiectivului de investiţii “Construire Sală Polivalentă 16000 locuri”, Aleea FC Ripensia nr. 37 – 35 localitate Timişoara, judeţ Timiş. Valoarea estimata este de 940.800,00 lei fără TVA alcatuită din: Etapa I. Elaborare Studiu prefezabilitate şi întocmire studiu de trafic, studiu de impact asupra mediului = 282.240 lei, din care studiu prefezabilitate =192.168,56 lei, studiu de trafic = 45.035,72 lei, studiu de impact asupra mediului = 45.035,72 lei. Etapa II Elaborare Studiu fezabilitate şi întocmire studiu acustic, studiu luminotehnic, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficienţă ridicată pentru creşterea performanţei energetice, randări high details, alte studii de specialitate relevante pentru buna funcţionare a obiectivului de investiţii conform legilor în vigoare = 658.560 lei, din care Studiu fezabilitate = 450.357,23 lei, studiu acustic = 67.553,58 lei, studiu luminotehnic = 90.071,45 lei, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficienţă ridicată pentru creşterea performanţei energetice = 23.252,47 lei, randări high details = 4.807,40, alte studii de specialitate relevante pentru buna funcţionare a obiectivului de investiţii conform legilor în vigoare = 22.517,86 lei”, se spune în anunţ.

Data de 22 mai este ultima până la care se vor putea depune oferte. Durata contractului va fi de 180 zile şi cuprinde 60 zile etapa I elaborare studiu de prefezabilitate şi întocmire studii, maxim 120 zile, etapa II elaborare studiu de fezabilitate şi întocmire studii.

 

 

.

Total
19
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proprietarul SunGarden: "Hotelurile pot deveni acum centre pentru vârstnici"

Articolul următor

Societatea locală de transport în comun din Timişoara dezinfectează tramvaiele şi autobuzele cu lămpi UV, în valoare de mii de lei fiecare

Citește si:
Total
19
Share