Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proprietarul SunGarden: “Hotelurile pot deveni acum centre pentru vârstnici”

Proprietarul SunGarden Golf & Spa Resort, de lângă Cluj-Napoca, Nicolae Căpușan, propune mai multe variante hotelierilor obligați să își restrângă afacerile în plină pandemie.

Deoarece multe afaceri din industria hotelieră au trebuit să îşi închidă porţile ca urmare a măsurilor luate de autorităţi pe fondul izbucnirii pandemiei de coronavirus, Căpuşan vine cu soluţii care le-ar permite o reconversie a modelului de business, adaptată la noul context de piaţă, conform Business Magazin.

„Pentru noi, cei care activăm în industria hotelieră, reconversia presupune un proces destul de dificil, dat fiind faptul că o astfel de construcţie are o anumită rigiditate a sa.

Camerele de hotel prin dotările lor, sălile de evenimente, nu lasă loc pentru multe alternative, însă am avut în vedere zilele acestea ideea de a transforma un hotel în centru pentru vârstnici. O parte din logistică se pliază pe nevoile unui astfel de spaţiu, altfel că perspectiva rămâne în lucru”.

Acesta a menționat că şi configurarea unei linii de business pentru distribuţia de produse semipreparate, care să fie diferite radical din punct de vedere calitativ faţă de cele care se găsesc în mod obişnuit în comerţ, poate fi de ajutor în aceste vremuri grele.

“Dragi prieteni, clienți fideli ai resortului, activitatea noastră s-a oprit doar în aparență. În spatele cortinei echipa tehnică, suplimentată cu încă câteva echipe, lucrează din greu cu tot ce înseamnă logistică, confort, încălzire-răcire, siguranță și securitate la incendiu, estetică, izolare termică, fonică să atingă nevoile voastre de cinci stele”, transmit reprezentanții complexului.

Înainte de debutul crizei coronavirusului, proprietarul SunGarden anunța o investiție în 40 de camere suplimentare, săli de restaurant și de conferință și un teren de golf de dimensiuni mari. Investiția totală în resortul din Baciu urma să ajungă astfel la 15 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bittnet Group a atras peste 9 milioane de lei de la 51 de investitori pe Bursa de Valori București

Articolul următor

Compania Naţională de Investiţii dă un milion de lei pentru întocmirea studiilor aferente noii săli polivalente a Timişoarei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share