Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Interacțiune directă dintre client și micul producător român: Aprozarul virtual lansat de Primăria Ciugud devine național

„APROZARUL VIRTUAL devine NAȚIONAL!”, a anunțat Primăria Ciugud. Autoritățile localității din județul Alba au decis ca platforma de e-commerce să fie accesibilă gratuit tuturor micilor producători români, care să aibă posibilitatea să-și vândă marfa către doritori.

„Credem că, în aceste vremuri grele, trebuie să ne gândim, mai mult ca oricând, și la micul producător de la sat, care din produsele obținute cu sudoare și multă trudă își asigură traiul zilnic. Oamenii aceștia demni și harnici nu strigă după ajutor, nu se plâng, ci continuă să muncească, cu fața arsă de soare și cu mâinile brăzdate de trudă, în speranța că noi, consumatorii, vom alege să punem pe masă produsele lor. Fiecare produs românesc cumpărat înseamnă o picătură de speranță pentru fermierul sau producătorul de la țară, înseamnă o șansă pentru agricultura românească autentică și înseamnă un viitor pentru satul românesc”, au transmis reprezentnații Primăriei Ciugud din județul Alba.

Potrivit lor, această platformă online va facilita interacțiunea directă, fără intermediari, dintre client și micul producător român. „Promovăm astfel produsele românești, dar și pe cel care le obține prin multă trudă și sacrificii. Ei sunt oamenii care iubesc pământul, care apreciază cu adevărat bogăția pe care ne-o oferă munca grea a câmpului și care merită o platformă de e-commerce. Din apreciere pentru ei, oamenii minunați ai satului românesc, s-a născut aprozarul virtual”.

Cei de la primărie spun că producătorii vor beneficia de înscrierea gratuită pe platformă, acolo unde va avea propriul său aprozar virtual unde își va adăuga fotografii cu produse, va putea completa oferte sau actualiza continuu stocul de marfă.

În ceea ce privește beneficiile pentru cumpărători, aceștia vor găsi produse românești, proaspete și curate, direct de la producători. „Ai la dispoziție posibilități multiple prin care să îți alegi produsele dorite, dar și posibilitatea de a găsi producătorii cei mai apropiați de zona în care locuiești. Poți lăsa mesaje cu aprecieri privind produsele cumpărate și totodată poți recomanda aceste produse și către prietenii sau cunoscuții tăi”, argumentează autoritățile locale.

„Fiecare comunitate sau administrație locală din România va putea să aibă propria piață virtuală, unde micii producători vor putea să își promoveze mărfurile și să interacționeze cu clienții”, mai spun ele.

Aprozarul virtual a fost lansat cu mai puțin de o lună în urmă de Primăria Ciugud.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul Sun Pharma va aduce în România milioane de doze de clorochină

Articolul următor

Premieră națională: Cercetători de la Timișoara au realizat prototipul unui dispozitiv care sterilizează aerul expirat de pacienții bolnavi. Se testează la OncoGen

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share