Banci POZITIV TB Ultimele stiri

Fără cash: Volt, prima aplicație 100% românească de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer

Utilizatorii Revolut pot transfera bani instant între contul Revolut și orice card de debit al unei bănci românești. Acest lucru este posibil acum prin Volt, prima aplicație românească de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer din România.

 

Dacă în majoritatea cazurilor, transferurile dintre cardurile Revolut și cele bancare pot dura până la 2 zile, prin Volt transferul de bani se face instant. Mai mult decât atât, până în acest moment, aplicația este disponibilă gratuit tuturor utilizatorilor, pentru transferuri cu zero comision.

Aplicația Volt, lansată în parteneriat cu Mastercard și Libra Internet Bank, oferea deja posibilitatea transferului de bani instant dintr-un cont în altul, între bănci diferite. Ultimul update Volt vine cu posibilitatea tranzacționării instante între Revolut și cardurile bancare. Transferurile se fac simplu, orice utilizator putând astfel trimite sau primi bani doar cu numărul de telefon, oriunde în România, fără să aibă nevoie de un alt cont bancar, respectiv de OP-uri sau IBAN-uri.

“Venim cu această noutate pentru clienţii noştri în momentul în care au cea mai mare nevoie ca tehnologia să le rezolve problemele ridicate de limitarea utilizării banilor cash. Aplicația Volt răspunde nevoilor oamenilor de a trimite bani în siguranță familiei și prietenilor, pe de o parte, iar pe de altă parte, își propune să rezolve situații precum: plata ratelor de pe cardul de salariu pe un card de credit, decontările de avansuri pentru angajații care își susțin activitățile de acasă, plata meditațiilor sau a cursurilor online, plata chiriei, plata bunurilor din marketplace-uri, colectarea de bani pentru cadouri sau necesități urgente între persoane. Toate acestea sunt situații reale prin care oamenii trec în această perioadă și care pot fi rezolvate prin tehnologie, respectiv prin transferuri simple de bani de pe telefoanele mobile”, a declarat Radu Ciorbă, CEO al Volt Finance.

 

Cum folosești Revolut împreună cu Volt

 

Pentru a realiza un transfer instant de pe Revolut pe cardul bancar, ai nevoie, în primul rând, de un card virtual Revolut emis după 1 octombrie 2019. Acesta se creează simplu în aplicația Revolut, din pagina My Cards. Primul card virtual este gratuit și nu înlocuiește cardul fizic deja emis, ci îl dublează, contul cu bani rămânând același.

Următorul pas este să îți adaugi cardul virtual în aplicația Volt. Procesul de validare și adăugare a unui card virtual în aplicația Volt este același ca și pentru un card obișnuit. Odată realizată procedura, poți efectua transferuri instante și cu zero comision, între Revolut și orice card bancar, via Volt.

 

Related posts

Zi fierbinte la ROMGAZ

Ligia Voro

3,85 milioane euro, finantari pentru microintreprinderi prin ADR Vest

Stefana Muresan

Administrația Fondului de Mediu a lansat Programul Rabla Clasic

Traian Dan

La un deceniu de activitate, compania Azets a ajuns la 700 de angajați în centrele din Sibiu, Alba-Iulia, Timișoara și Brașov

Stefana Muresan

Din bani de la buget şi din fonduri europene: Infrastructura medicală din Timişoara se dezvoltă în ritm rapid

Robert Bloancă

Secțiune dedicată Programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 pe site-ul www.sibiu.ro

redactia

Primele zece autobuze electrice din România, puse în circulaţie

Stefana Muresan

Fabrica de medicamente Hyperion din Iași, achiziționată de investitori din Bulgaria și Belarus

redactia

Banca Transilvania face o nouă achiziție în Republica Moldova: o companie specializată pe finanțarea microîntreprinderilor

Papuc Irina

„De 25 de ani, investim în următorii 25”. Dezvoltarea Centrului de Imagistică REGINA MARIA din Brașov

Transilvania Business

Regio 2014-2020: Peste o jumătate de miliard de lei pentru drumurile din Nord-Vest

Stefana Muresan

Statistică RAR: peste 1.700 de vehicule cu risc iminent de accidente

Ligia Voro

Cooperativa Someș Arieș va avea fabrici de nutrețuri și brânzeturi

Nora Dumitrescu

Produse locale versus produse de import. Ce pun în coș românii atunci când merg la magazin

Papuc Irina

Ferma Bioterra Doștat, aparținând omului de afaceri Mihai Miron, vrea să lanseze pe piață lapte cu proprietăţi terapeutice

redactia

Standard8: 10 ani de PR și marketing la Sibiu

Papuc Irina

Bratislava Property Forum 2018

Ionut Oprea

Creștere de 7% pentru Sunimprof Rottaprint în S1 2019

Ligia Voro

Romgaz analizează posibilitatea de a săpa noi sonde în Marea Neagră

Stefana Muresan

Castelul Teleki din Dumbrăvioara, județul Mureș, scos la vânzare

redactia

Finanțare europeană de 11 milioane de euro pentru modernizarea Spitalului Județean Reșița

redactia

USAMV Cluj-Napoca, singura universitate din Europa Centrală și de Est, parteneră în Proiectul Orizont 2020 CroopBooster-P, despre viitorul culturilor agricole din Europa

Ligia Voro

FOTO: Zile spectacol la Oradea, a fost celebrat fenomenul Art Nouveau

Ligia Voro

Comunitatea de business germană solicită introducerea urgentă a sistemului de muncă flexibilă

Ligia Voro

Leave a Comment