Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Suport pentru industria HORECA: inginerii ATREA proiectează gratuit sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pentru orice bucătărie profesiona

Producătorul ceh de sisteme de ventilație Atrea a conceput un sistem de ventilație cu recuperarea căldurii din bucătăriile profesionale care îndepărtează mirosurile alimentare, fumul, dar și excesul de căldură, furnizând aer proaspăt și curat din exterior. De asemenea, sistemul oferă un microclimat confortabil pentru personalul bucătăriei, dar și clienților restaurantului.  

 

Chiar dacă este cel mai dificil moment pentru domeniul HoReCa, multe afaceri vor folosi această perioadă pentru a regândi business-urile sau pentru a face diverse upgrade-uri fie în restaurante, în unitățile de cazare sau în spațiile de gătit. Și asta deoarece se știe că succesul oricărui business HoReCA, dincolo de profesionalismul personalului, calitatea serviciilor ține și de atmosfera din incinte. Cu un sistem de ventilație cu recuperare de căldură vom avea în permanență aer proaspăt în interior, fără miros de la mâncare, lipsă de oxigen sau senzație de umiditate ridicată. Spre exemplu, inginerii ATREA își oferă în această perioadă sprijinul tuturor celor care administrează restaurante și cantine, proiecându-le gratuit sistemele de ventilație cu recuperare de căldură, fără ca aceștia să fie obligați să implementeze sau să achizioneze astfel de aparate.

 “Venim și noi în sprijinul industriei HoReCa așa cum putem. Spre exemplu, orice administrator de cantină, restaurant, hotel ne poate contacta în această perioadă pentru a-i realiza un proiect de ventilație cu recuperare de căldură. Noi realizăm o serie de simulări gratuite cu softurile și inginerii noștri, astfel încât administratorii sau proprietarii să știe ce au de făcut când vor reporni motoarele. Nu condiționăm proiectare de achiziția de aparate sau implementarea sistemelor de la noi, ci doar vrem să le oferim o mână ajutor celor care își pun problema să eficientizeze consumul de energie în restaurante și sunt preocupați de condițiile de muncă ale angajaților, dar și de ambianța pe care o oferă clienților în interior, chiar dacă pentru mulți aceste lucruri nu sunt prioritare în aceste momente. Ele vor deveni prioritare în perioada următoare, când fiecare va încerca să găsească soluții de eficientizare a consumului de resurse”, declară Dorin Salamac, director general ATREA România.   

Randamentul unui astfel de sistem este ridicat, iar consumul de resurse pentru încălzire/răcire poate să scadă cu 30%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Testare COVID-19 în sistem pool-testing la Satu Mare, susținută de antreprenorii locali

Articolul următor

Fără cash: Volt, prima aplicație 100% românească de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share