Industrie POZITIV TB Turism Ultimele stiri

Suport pentru industria HORECA: inginerii ATREA proiectează gratuit sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pentru orice bucătărie profesiona

Producătorul ceh de sisteme de ventilație Atrea a conceput un sistem de ventilație cu recuperarea căldurii din bucătăriile profesionale care îndepărtează mirosurile alimentare, fumul, dar și excesul de căldură, furnizând aer proaspăt și curat din exterior. De asemenea, sistemul oferă un microclimat confortabil pentru personalul bucătăriei, dar și clienților restaurantului.  

 

Chiar dacă este cel mai dificil moment pentru domeniul HoReCa, multe afaceri vor folosi această perioadă pentru a regândi business-urile sau pentru a face diverse upgrade-uri fie în restaurante, în unitățile de cazare sau în spațiile de gătit. Și asta deoarece se știe că succesul oricărui business HoReCA, dincolo de profesionalismul personalului, calitatea serviciilor ține și de atmosfera din incinte. Cu un sistem de ventilație cu recuperare de căldură vom avea în permanență aer proaspăt în interior, fără miros de la mâncare, lipsă de oxigen sau senzație de umiditate ridicată. Spre exemplu, inginerii ATREA își oferă în această perioadă sprijinul tuturor celor care administrează restaurante și cantine, proiecându-le gratuit sistemele de ventilație cu recuperare de căldură, fără ca aceștia să fie obligați să implementeze sau să achizioneze astfel de aparate.

 “Venim și noi în sprijinul industriei HoReCa așa cum putem. Spre exemplu, orice administrator de cantină, restaurant, hotel ne poate contacta în această perioadă pentru a-i realiza un proiect de ventilație cu recuperare de căldură. Noi realizăm o serie de simulări gratuite cu softurile și inginerii noștri, astfel încât administratorii sau proprietarii să știe ce au de făcut când vor reporni motoarele. Nu condiționăm proiectare de achiziția de aparate sau implementarea sistemelor de la noi, ci doar vrem să le oferim o mână ajutor celor care își pun problema să eficientizeze consumul de energie în restaurante și sunt preocupați de condițiile de muncă ale angajaților, dar și de ambianța pe care o oferă clienților în interior, chiar dacă pentru mulți aceste lucruri nu sunt prioritare în aceste momente. Ele vor deveni prioritare în perioada următoare, când fiecare va încerca să găsească soluții de eficientizare a consumului de resurse”, declară Dorin Salamac, director general ATREA România.   

Randamentul unui astfel de sistem este ridicat, iar consumul de resurse pentru încălzire/răcire poate să scadă cu 30%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Evoluţia industriei din Banat, dezbătută la Timişoara de firmele locale şi specialişti, în cadrul unui nou eveniment

Robert Bloancă

Teraplast, majorare a capitalului social cu 29 milioane lei

Stefana Muresan

Daniel Metz, NTT DATA: “Răspunsul la pandemie: afaceri mai mari cu 20%”

Nora Dumitrescu

Michelin reia producția de cord metalic la Zalău

Nora Dumitrescu

Ultimele spații disponibile la Agromalim 2017

Stefana Muresan

Județul Cluj și-a primenit 360 km de drum într-un an

Nora Dumitrescu

Harghita: Pelerini din Rwanda, Pakistan, Madagascar, Namibia sau Reunion participă la vizita Papei

Stefana Muresan

UVT, între cele mai bune 1396 universităţi din 92 de ţări din lume

Ligia Voro

Sinteza fondurilor europene în județul Brașov: peste 1 miliard de euro atrași după aderarea României la UE

Ion Surdu

Producătorul de componente auto Preh, investiții de 25 mil. euro în fabrica din Ghimbav

Stefana Muresan

Cluj, Timișoara, Brașov, orașe ale clădirilor eco

Nora Dumitrescu

Proiect imobiliar de duplexuri pe unul dintre dealurile Clujului

Nora Dumitrescu

Feminitate la puterea a treia

Ligia Voro

Înregistrare prin sistem video în SPV și plata cu cardul pentru 30 de taxe

Traian Dan

Gustare tradiţională din Bihor la Olimpiada culinară de la Stuttgart

Traian Dan

Rețeaua The Cheesecake House se va extinde în două mari orașe

Nora Dumitrescu

Black Sea Oil & Gas a luat decizia de a investi în producția de gaze din Marea Neagră

redactia

Cities of Tomorrow #8:New Waves of Urban Migration | Prima Conferință hibrid din România dedicată dezvoltării orașelor

Ionut Oprea

Arad: 54 tramvaie noi, până în anul 2024

Stefana Muresan

'Sarmizegetusa', noua ”bijuterie” a TAROM

Stefana Muresan

Constructorul Sebi Marc a finalizat noul bloc ANL din Sighet

Nora Dumitrescu

Hotelul Radisson Blu din Braşov, finalizat în 2019; Grupul Rezidor analizează extinderea în Cluj şi Timişoara

Stefana Muresan

Apulum Alba Iulia, producție la turație maximă

Stefana Muresan

Primăria Oradea investeşte 13,6 mil. lei pentru reamenajarea malului stâng al Crişului Repede din zona centrală

Stefana Muresan

Leave a Comment