Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Soluție pentru videoconferințe implementată la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj

Cei peste 700 de medici și asistenți medicali din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj se întâlnesc acum virtual în cadrul ședințelor, utilizând Cisco WebEx, pentru a evita răspândirea noului coronavirus.

 

Managementul spitalului a propus implementarea unei soluții IT care permite ca întâlnirile cadrelor medicale să se defășoare fără a-i reuni fizic în acelaşi amfiteatru. În plus, Spitalul de Recuperare se pregătește pentru a intra în linia a 3-a la Cluj în tratarea pacienților cu COVID-19, dacă situația o va impune.

Datorită soluției pentru videoconferințe implementată de BRINEL, instituția poate acum organiza meetinguri on-line, minimizând aceste riscuri. Platforma Cisco WebEx este folosită atât pentru ședințe, cât și pentru rapoartele zilnice medicale. Totodată, personalul din Spital poate interacţiona şi cu alte cadre medicale sau colaboratori din afara instituției fără a fi necesară deplasarea acestora.

Membrii echipelor participă la videoconferințe fie direct din secția din care fac parte, fie de la domiciliu, de pe orice dispozitiv, inclusiv telefonul personal, accesând WebEx Meetings din aplicatie, sau dintr-un browser web. Astfel, se restrânge numărul de contacți.

Nu a fost nevoie de modificarea infrastructurii IT a spitalului, iar implementarea s-a realizat cu investiţii minime şi o mobilizare rapidă a echipei BRINEL. Totodată, implementarea s-a desfășurat 100% remote, în deplină siguranţă.

Sursa foto: institutiimedicale.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Soluția Air Up Ventilator, dezvoltată de la Cluj-Napoca, primește suport financiar în Future Makers

Articolul următor

Parcarea subterană de pe strada Independenței din Oradea spre final

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share