Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii organizați din Cluj, depășiți de comenzi

O afluență cu mult peste așteptări se manifestă pe noul magazin online al producătorilor clujeni reuniți într-o organizație de profil.

“Mulți nu au crezut că suntem în stare să lansăm o platformă de vânzări online într-o săptămână, dar am reușit. La o săptămână de la lansare, vrem să vă spunem că niciunul dintre evenimentele organizate de Asociația Produs de Cluj (APC) nu a presupus zile mai nebune ca ultimele șapte.

Comenzile au început să curgă, stăteam cu ochii pe e-mail, mai făceam corecturi pe platformă, dar parcă nu ne venea să credem. Numărul celor care au devenit clienții noștri și, prin noi, ai celor 17 mici întreprinzători și producători clujeni, ne-a făcut să fim mândri și ne-a emoționat. 

A urmat centralizarea comenzilor, repartizarea pe producători, recepția a sute de legături de ridichi, ceapă, zeci de kilograme de cârnați, slănină, salam, brânzeturi, sute de borcane cu dulcețuri și zacuscă, miere de albine, sucuri și siropuri naturale, prăjituri și pâine.

Una peste alta, chiar dacă e foarte devreme, prea puțin fiind timpul scurs de la debut, credem că suntem pe drumul cel bun, că putem reuși” au transmis reprezentanții APC.

Ca urmare a interesului extrem de ridicat pe care l-a trezit inițiativa platforma online lansată de Consiliul Județean Cluj și de APC, organizația analizează posibilitatea ca livrările să aibă loc cu o frecvență mai mare.

Pentru început, platforma cuprinde produsele a 17 antreprenori clujeni. Ambalarea se face de către angajații APC în două spații autorizate prevăzute cu temperatură controlată, din cadrul AgroTransilvania, societate aflată sub autoritatea CJ.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Unul din zece români nu vor respecta limitările impuse de autorități și vor petrece Paștele în deplasare

Articolul următor

ACAROM - înmatriculările de autoturisme noi în UE sunt în scădere. În România: -21,9% în primele 3 luni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share