Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Farmec are liber la producția de dezinfectanți

Producătorul clujean de cosmetice are avize de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino pentru fabricarea de soluții antidezinfectante.

“Vă aducem vești bune despre dezinfectanți: am primit avizele de la Institutul Cantacuzino pentru a demara producția de biocide chiar de această săptămână.

Pentru început, vom produce un dezinfectant pentru mâini din gama Farmec – destinat uzului personal și industrial, și două produse Dermofarm – pentru mâini și suprafețe, create special pentru utilizare în unități medicale.

Acestea vor fi disponibile la gramaje diferite, pentru a acoperi toate nevoile consumatorilor și ale personalului medical”, a anunțat conducerea Farmec Cluj.

27 de companii au primit aviz de la să producă dezinfectanţi de la instaurarea stării de urgenţă. Printre acestea se numără Farmec, Avon, Lanxess, Antec, Quimica Del Centro, Midra Eko, Zoono, Pharmaplast.

În contextul crizei coronavirusului, Farmec a urgentat începerea producției de dezinfectanți pentru mâini și suprafețe, odată cu înlesnirile aduse de ordonanța militară nr. 4.

În așteptarea avizului, a început să fabrice două produse igienizante pentru mâini, pe care le livrează către instituții și companii, care luptă în prima linie împotriva răspândirii Covid-19. Farmec a trimis în 30 martie mostre pentru dezinfectanți la Institutul Cantacuzino.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii din Ardeal au trimis o scrisoare deschisă guvernului

Articolul următor

Azi se împlinesc 101 ani de la instaurarea administrației românești la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share