Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Serele din Transilvania, depășite de comenzi de Paște

Mai multe sere din județele Sălaj și Cluj au avut o cerere foarte mare în ajunul sărbătorilor pascale, astfel că s-au nevoite să refuze clienții noi.  

“Nu mai putem prelua comenzi pentru Cluj-Napoca deoarece am ajuns la capacitatea de livrare. Vă mulțumim mult pentru comenzile de până acum pe care le vom onora.

Mulțumim și pentru mesaje, la care vom răspunde cu drag după perioada de Paște când reluăm activitatea și continuăm livrarea comenzilor. Apreciem înțelegerea și vă dorim multă bucurie și liniște alături de cei apropiați”, au transmis reprezentanții Serelor Bodea.

Ferma de legume din comuna Hida, județul Sălaj, este condusă de producătorii autorizați Vasile și Olimpia Bodea, cu 25 de ani de experiență în domeniu. Aceasta livrează la domiciliu produse proaspete, exclusiv din producție proprie, în municipiile Cluj-Napoca și Zalău.

Nici Moara cu Flori – Sere Gilău nu a făcut față solicitărilor de dinainte de Paște. “Chiar dacă lista comenzilor este plină pe săptămâna acesta, ele vă așteptă pe toți cei care doriți să vă înfrumusețati balcoanele și grădinile, la serele noastre din Gilău. 

Vă rugăm să precizați dacă sunteți din Baciu, Borhanci, Someșeni, Făget. În zonele acestea livrarea se face mai rar, atunci când se adună comenzi pe aria respectivă”, au transmis producătorii din Gilău.

Aceștia au anunțat ulterior că livrarea comenzilor în localitățile Cluj-Napoca și Florești se va relua din 22 aprilie. Principalele flori comercializate în această perioadă sunt panseluțe, begonii, mușcate, dar și salvia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Drumul Nordului, în ritm de criză. “Mobilizarea nu este mulțumitoare”

Articolul următor

Numărul angajaților statului a crescut cu peste 5.000 în a doua lună a anului. Cei mai mulți, în Sănătate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share