Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Numărul angajaților statului a crescut cu peste 5.000 în a doua lună a anului. Cei mai mulți, în Sănătate

Statul a avut în luna februarie cu peste 5.000 de angajați mai mulți decât în luna ianuarie, creșterea fiind determinată în mare măsură de numărul mai mare de posturi ocupate în sistemul public de sănătate. Potrivit profit.ro, care a consultat datele Ministerului Finanțelor, numărul de posturi ocupate la unitățile sanitare finanțate din FNUASS, cele controlate de administrația centrală, a urcat în februarie cu circa 4.400, la 70.901, în timp ce în unitățile sanitare din rețeaua autorităților locale a consemnat un plus de aproximativ 1.000 de posturi și a ajuns la 135.288.

Astfel, dacă în primele trei luni de la instalarea noului guvern, numărul de posturi ocupate era în urcare cu aproape 5.300, după luna februarie, totalul a urcat la 10.551. Datele pentru luna februarie sunt cele mai recente publicate de Ministerul Finanțelor (date februarie versus date ianuarie). Instituția nu furnizează și explicații legat de aceste variații de personal, precizează sursa citată.

Datele Ministerului Finanțelor arată că numărul totoal de posturi ocupate s-a situat în februarie la 1.246.340, comparativ cu 1.241.072 în ianuarie. În administrația centrală, a trecut peste 800.000 numărul posturilor ocupate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Serele din Transilvania, depășite de comenzi de Paște

Articolul următor

Antibiotice Iași va produce 3,5 milioane de comprimate de hidroxiclorochină, precum şi alte produse necesare sistemului sanitar din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share