Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Donație a IT-iștilor clujeni către spitale: 59.000 de euro

O companie de tehnologia informației din Cluj a comandat zeci de aparate care vor fi folosite de unitățile medicale din județ în lupta împotriva coronavirusului.

“Suntem bucuroși să anunțăm că 48 de aparate de respirat Hypnus noninvazive au ajuns vinerea trecută la sediul nostru AROBS din Cluj-Napoca. Acestea vor însemna o nouă donație, în valoare de aproape 59.000 de euro, dovadă că nu ne vom opri în a sprijini comunitatea.

Cu ajutorul colegilor noștri, am început deja distribuirea. 20 dintre aparate au ajuns deja la trei spitale din Cluj-Napoca, puncte importante în tratamentul pacienților afectați de coronavirus – Spitalul Clinic De Pneumoftiziologie Leon Daniello, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie”, a informat conducerea companiei.

De asemenea, o nouă tranșă de măști de protecție FFP2 au fost trimise de ABOBS către spitalele municipale din Câmpia Turzii, Dej, Gherla, Turda, precum și pentru Spitalul Orășenesc Huedin.

Celelalte aparate Hypnus sunt în curs de livrare către alte birouri AROBS din teritoriu, în funcție de necesitățile identificate. Compania informatică va asigura autovehiculelor sanitare ale statului servicii de monitorizare gratuită pe durata crizei coronavirusului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Loredana Pădurean: „Să repatriem românii din țările afectate masiv de Covid”

Articolul următor

Firmele clujene au primit 5 milioane de lei pentru șomajul tehnic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share