Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica Sortilemn își suspendă activitatea temporar

Societatea Sortilemn Gherla, producător cu afaceri anuale de 167 de milioane de lei, și-a suspendat activitatea și va fi dezinfectată timp de o săptămână.

Decizia a fost pusă în practică în ziua de luni. Conducerea unității a mai anunțat că pe parcursul săptămânii care urmează se vor dezinfecta suprafețele din zonele de lucru și din pavilionul administrativ și se vor instala echipamente suplimentare de dezinfecție la intrarea în fabrică.

„În urma evoluțiilor recente legate de epidemia de coronavirus la nivel local, din dorința de a asigura siguranța și sănătatea angajaților, conducerea Sortilemn a decis suspendarea activității pentru săptămâna 20-26 aprilie.

Urmează a se revizui oportunitatea reînceperii activității sau continuării suspendării acesteia, după caz, în funcție de evoluțiile din zilele următoare. Mulțumim pentru înțelegere și vă dorim multă sănătate”, a transmis directorul general al societății, Michael Brandhuber.

Societatea din Gherla, care are aproape 800 de salariați, își livrează o mare parte a producției concernului suedez IKEA care după apariția pandemiei de coronavirus și-a închis magazinele fizice din România, pe o perioadă încă neprecizată.

Producătorul clujean de mobilă a înregistrat în 2018 afaceri de 167 de milioane de lei. Societățile din județele Maramureș, Bihor și Cluj sunt în fruntea clasamentului primilor 10 producători de mobilă din România, având afaceri 3 miliarde de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timişul domină economia Vestului şi realizează exporturi mai mari decât restul judeţelor din regiune împreună

Articolul următor

Consiliul Aeroporturilor: “Semne de revigorare a pieței, din trimestrul III”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share