Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania s-a implicat cu 1 milion € în bătălia cu coronavirusul

Banca din Cluj a contribuit până acum cu 1 milion de euro pentru a ajuta în lupta împotriva Covid-19 spitalele, medicii, pe cei din linia întâi, pe românii din întreaga ţară.

25 de ventilatoare mecanice pentru respiraţie, aparate de testare Covid-19 şi consumabile – măşti, mănuşi, combinezoane şi dezinfectanţi – au ajuns la peste 30 de spitale judeţene şi de primă linie din 25 de localităţi din ţară.

Pe site-ul băncii, în newsroom/Luptăm împotriva Covid-19, sunt actualizate în timp real şi transparent informaţiile despre implicarea băncii. În anumite acţiuni de donare, BT are ca parteneri precum Asociaţia Dăruieşte Viaţa şi Beard Brothers.

De asemenea, BT este unul dintre iniţiatorii platformei Donează pentru Linia Întâi, alături de alte companii româneşti, Emag, Mobexpert şi Bitdefender. Platforma a fost lansată pentru a solidariza românii în susţinerea medicilor, personalului medical, poliţiştilor, armatei şi jandarmilor. 

Total
10
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cea mai mare universitate din țară va face cercetare avansată

Articolul următor

Zece tablete donate de Federația Patronilor Bihor copiilor defavorizați

Citește și:
Organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) au anunțat prima ediție a Sunscreen Film & Arts Festival (SFAF).
Citeste mai mult

TIFF va avea o replică la Marea Neagră

Organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) au anunțat prima ediție a Sunscreen Film & Arts Festival (SFAF).…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
10
Share