Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Companiile au la dispoziție anunțuri gratuite de angajare pe platforma eJobs

Vești bune pentru companiile care doresc să facă angajări în această perioadă. Platforma de angajări eJobs.ro companiilor șansa de a posta un anunț de angajare gratuit.

Numărul de candidați disponibili în piață a crescut în ultima lună și, odată cu ei, a crescut și numărul de aplicări pentru joburi.

Atât candidații, cât și companiile așteaptă momentul de revenire a business-urilor și activităților de zi cu zi. Cei mai mulți plănuiesc, odată cu jumătatea lunii mai, și o reluare a recrutărilor, în condițiile în care tot pentru aceeași perioadă este așteptată și reîntoarcerea treptată a angajaților la birouri, dar și o relaxare a măsurilor de distanțare socială. Astfel, dacă te numeri printre antreprenorii sau angajatorii ce vor să recruteze în această perioadă ai la dispoziție anunțuri gratuite pe eJobs.ro”, se precizează într-un anunț de pe pagina de Facebook a platformei.

BOGDAN BADEA

Ultima lună a marcat o încetinire sau, în unele cazuri, chiar o blocare a activităților multor companii. Sigur că au fost și industrii care au explodat în această perioadă și aici mă refer la curierat, retail sau farma, care au înregistrat creșteri ale vânzărilor, însă, la nivel general, s-a resimțit un punct de recul. Cu toate acestea, primim zilnic de la clienți semnale că revenirea se apropie și încep să-și pregătească terenul de pe acum. Alături de ei, depunem eforturi în aceeași direcție, astfel încât să repornim împreună piața muncii cât mai rapid”, spune Bogdan Badea, CEO eJobs România.

În acest context, eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare online de pe piața locală, pune la dispoziția clienților Restart Ad, un anunț în ediție limitată, menit să vină în sprijinul companiilor care au acum nevoie să își extindă echipele sau care plănuiesc să facă acest lucru în perioada imediat următoare. Mai exact, companiile au la dispoziție anunțuri gratuite.

Până pe 15 mai, companiile au acces nelimitat la acest anunț care este complet gratuit. Cu alte cuvinte, pot publica oricâte joburi își doresc până își găsesc candidații potriviți. Este un anunț care se adresează atât companiilor mari, cât celor mici și mijlocii, inclusiv startup-urilor care nu erau familiarizate cu platforma noastră”, explică Bogdan Badea.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorul român de medicamente Antibiotice Iași a înregistrat venituri mai mari în 2019. Exporturile au crescut cu 25%

Articolul următor

Asociația Patronală a industriei IT face apel la businessul mai puțin afectat de criza Covid-19 să achite impozitele și taxele datorate statului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share