Real Estate Slider Ultimele stiri

Investițiile continuă: CBRE gestionează proiecte de construire și amenajări interioare de peste 80 milioane de euro

Într-o perioadă în care situația impusă de pandemia COVID-19 a amânat multe investiții, echipa de Building Consultancy a CBRE, liderul pieței de consultanță imobiliară, continuă să gestioneze proiecte aflate în derulare care cumulează investiții totale de peste 80 mil. euro în domeniile medical, producție și IT&C în diferite zone din România.

Divizia de Building Consultancy a fost înființată în anul 2012 prin cooptarea lui Gabriel Balaban, considerat unul dintre cei mai experimentați consultanți tehnici în construcții. În cei opt ani, Gabriel Balaban și echipa sa au furnizat servicii de management de proiect și control al costurilor pentru investiții de aproximativ 800 milioane de euro, cu o suprafață totală de peste 1,1 milioane mp.

Proiectele pe care le administrăm în prezent prin serviciile de Project și Cost Management continuă conform graficului, nu există încetiniri sau anulări. Sunt investiții cu o valoare cumulată de peste 80 de milioane de euro și aproape 800.000 mp în sectoare diverse, de la amenajări de spații de birouri la construirea fabricilor de componente auto sau construcții în domeniul medical, cum este Enayati Medical City, cea mai mare investiție medicală din România ultimilor 30 de ani”, a declarat Gabriel Balaban, Head of Building Consultancy, CBRE România.

Printre proiectele pe care echipa CBRE le gestionează în prezent se numără amenajări de spații de birouri pentru companii din domeniile medical și IT&C, aflate în proces de extindere sau de relocare. Un alt sector în care investițiile merg mai departe chiar și în perioada pandemiei este cel al producției, CBRE fiind implicată în gestionarea proiectelor de construire pentru o fabrică de componente auto, o fabrică de sisteme de iluminat și diferite depozite. Investițiile menționate se află în București și în orașele regionale, precum Timișoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare și Iași.

Pe lângă investițiile care continuă pentru care oferim deja servicii, în ultima lună am primit solicitări de servicii de project management pentru noi proiecte de amenajări de birouri și due-diligence tehnic pentru diverse clădiri. Ne așteptăm la o activitate destul de intensă atât pe sectorul spațiilor de birouri, unde sunt companii care au target de mutare sau extindere, cât și pe sectorul spațiilor industriale, unde sunt planificate investiții în proiecte speciale, cum sunt depozitele automatizate”, a conchis Gabriel Balaban.

Divizia de Building Consultancy a CBRE, prin echipa sa de ingineri și arhitecți cu experiență atât locală cât și internațională, furnizează servicii de management de proiect și control al costurilor pentru spații de birouri, retail, hotelier, industrial, rezidențial, medical, precum și servicii de due-diligence tehnic, monitorizare de proiecte, workplace consultancy, change management și alte servicii de consultanță tehnică în domeniul imobiliar.

Related posts

Unique Smile, centrul de îngrijire dentară cu servicii stomatologice premium, echipă interdisciplinară și echipamente de ultimă generație

Stefana Muresan

Chirurgie robotică la Spitalul Pelican din Oradea

Traian Dan

IMMOFINANZ a semnat contracte de vânzare pentru mai multe terenuri din portofoliul Adama

Ionut Oprea

Sibiul, premiat pentru al treilea an consecutiv la Gala Municipiilor din România

Papuc Irina

Hotelul Radisson Blu din Braşov, finalizat în 2019; Grupul Rezidor analizează extinderea în Cluj şi Timişoara

Stefana Muresan

Antreprenorii din Moldova au înregistrat cea mai mare creștere a numărului de salariați față de anul precedent din Romania

redactia

EXPO REAL 2017: strong sector, strong show

Ionut Oprea

Cluj: Tommy Hilfiger redeschide magazinul din Iulius Mall într-un nou concept

Stefana Muresan

Siceram Sighişoara investeşte 2 mil. euro în fabrici

redactia

CBRE: Sameday – 2.300 mp în VGP Park Timișoara

Papuc Irina

Investiție de peste 1 milion de euro pentru modernizarea pieței centrale din Câmpeni

Papuc Irina

ROMEXPO încheie anul 2018 cu un număr impresionant de evenimente și vizitatori

redactia

Adevărul: O companie belgiană va construi în Alba un parc industrial de peste 30 de milioane de euro

Papuc Irina

Ştefan-Radu Oprea: România are ca obiectiv depăşirea cifrei de 1 miliard de euro la exporturile către China

redactia

Retail: breathing life into city centers | Expo Real 2019

Ionut Oprea

ELECTRICA SA, membru al ARIR

Ligia Voro

Radu-Ştefan Oprea: Am semnat un acord cu BVB, pentru că vrem să învăţăm antreprenorii că pot să se finanţeze şi pe piaţa secundară

redactia

Constructorul ASA Cons ridică un magazin Dedeman la Călărași

Nora Dumitrescu

Ștefan-Mihai Liviu, șeful APIA Sibiu: „Îi asigurăm pe toți fermierii că toate cererile vor fi actualizate și închise la timp”

Ion Surdu

Autostrada Sebeş-Turda: Marți se face recepţia lucrărilor pe tronsonul de 12,3 km între Aiud şi Decea

Stefana Muresan

Top județelor din Regiunea Centru la comerț: exporturi de 8 miliarde de euro, importuri de 7,5 miliarde de euro în 9 luni

Papuc Irina

Somfy, 50 de ani pe plan internațional, estimează afaceri în creștere cu 20% în România

Ligia Voro

Avocatul și rolul său în real estate

Ligia Voro

Leave a Comment