Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un startup românesc, ce învață copiii și părinții să se alimenteze sănătos, a fost selectat în acceleratorul Google for Startups

Wello, platforma de sănătate pentru copii şi părinţi, bazată pe un program de inteligenţă artificială (AI), a fost selectată în acceleratorul Google for Startups, în cadrul Business Model Mastering, program destinat companiilor aflate în faza de creştere, transmite Agerpres.

Wello a fost ales, alături de alte cinci startup-uri europene. Astfel, până pe 4 iunie, Wello va face parte dintr-un program intensiv de accelerare de business, bazat pe o serie de workshop-uri interactive, în timpul cărora va avea acces la know-how, instrumente şi îndrumări aplicate, pe care să le folosească pentru a creşte eficienţa actualului model de business. Structura programului le oferă companiilor selectate posibilitatea de a discuta cu experţi de top şi alţi participanţi despre provocările curente de afaceri şi soluţii la situaţii concrete.

Dezvoltarea platformei Wello a început în august 2017, după ce fondatorii au primit o finanţare nerambursabilă în valoare de peste 650.000 de euro, proiectul fiind desemnat câştigător în cadrul Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Varianta beta a aplicaţiei a fost lansată în noiembrie anul trecut, fiind descărcată deja de peste 10.000 de ori, urmând ca versiunea finală să fie lansată pe 1 iunie 2020, în condiţiile în care, în prezent, 1 din 3 copii cu vârste între 5 ani şi 19 ani este supraponderal sau obez, potrivit WOF (Federaţia Mondială a Obezităţii).

Aplicaţia Wello se adresează copiilor cu vârste între 8 şi 14 ani şi familiilor acestora. Acesta este o sursă completă de informaţii despre alimentaţia copiilor şi crearea unui stil de viaţă sănătos, care va ajuta părinţii să alcătuiască pentru copiii lor planuri de nutriţie într-o manieră distractivă, motivantă şi inteligentă.

Foto: Wello.ai

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
World Customs Organization

Ordin al Ministerului Sănătății: se suspendă pentru 6 luni exportul mai multor medicamente și dispozitive medicale

Articolul următor

Forestierii solicită TVA 0% la lemnul de foc și 5% la lemnul pentru construcții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share