Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

500 de firme din Sălaj au cerut ajutor de la stat

3.087 de sălăjeni au primit sau vor beneficia de sprijin din partea statului pentru a trece prin perioada pandemiei cu coronavirus.

2.576 sunt de angajați la 513 firme, respectiv 511 persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi de familie, persoane fizice individuale și alți profesioniști. Sprijinul guvernamental este în total pentru 3.000 de antreprenori și de angajați sălăjeni. Aproape 3 milioane de lei au fost plătiți deja către beneficiari.

Din datele privind șomajul tehnic, înregistrate la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj, reiese că până în 22 aprilie au fost plătiți 1,49 milioane de lei către 513 firme, care au solicitat șomaj tehnic pentru 2.576 de angajați. 

În continuare, sunt procesate cereri pentru alți 26 de angajatori, cu 54 de angajați. 18 persoane au beneficiat de prevederile legii privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ, suma plătită fiind de 7.863 de lei.

La Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Sălaj, suma plătită până la aceeași dată este 1,49 milioane de lei. De sprijinul Guvernului României au beneficiat 511 persoane (PFA, II, IF, PFI) și alți profesioniști. 704 de cereri sunt în procesare sau verificare, iar suma necesară pentru plata lor este de 894.632 de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Facebook lansează Messenger Rooms: aplicația de chat devine un instrument mult mai competitiv

Articolul următor

Cunoscuta companie italiană RINA lansează certificarea de încredere în biosecuritate, o schemă de certificare inovatoare pentru prevenirea și controlul răspândirii infecțiilor.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share