Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Mobexpert își redeschide, de astăzi, o parte din magazine. Urmează și reluarea activității fabricilor

Grupul Mobexpert a anunţat că de astăzi o parte din magazinele Mobexpert se redeschid pentru clienți cu un program redus. De săptămâna viitoare urmează și redeschiderea treptată a fabricilor.

De asemenea, săptămâna viitoare se vor redeschide şi patru dintre fabricile grupului Mobexpert, urmând ca de la mijlocul lunii mai să se redeschidă şi alte trei fabrici.

„Am închis printre primii magazinele si fabricile noastre dorind să contribuim esenţial la stoparea răspândirii virusului. Acum, după şase săptămâni de izolare, cu toţii dorim sa ne întoarcem la vieţile noastre. Creşterea importantă a vânzărilor online ne-a arătat că optimismul clienţilor în ceea ce priveşte ziua de mâine nu a fost mult afectat”, a menţionat Dan Şucu, proprietarul Mobexpert, potrivit Ziarul Financiar.

În data de 15 martie, Dan Şucu anunţase că Mobexpert va închide toate magazinele pe o perioadă nedeterminată, pentru prima dată în 27 de ani, din cauza epidemiei de coronavirus. Grupul are 2.400 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 200 de milioane de euro pe an. Dincolo de retail, grupul deţine opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export.

Foto: Mobexpert

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

POZITIV TB: Ioana Oltean (Napoca Imobiliare): „Va fi o perioadă în care se va face diferența între cei care fac imobiliare după „ureche” și cei care lucrează profesionist cu strategii și resurse”

Articolul următor

Lungimea autostrăzilor a crescut cu 5,2%, respectiv cu 43 km în anul 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share